Hoe gedraag je je op PU.nl 

Op PU.nl gelden een aantal regels waar iedereen zich aan dient te houden. Dit zijn de algemene regels die gelden voor elke reactie, discussie, vraag of welke andere vorm van participatie dan ook op deze website. Bij een gebrek aan gezond verstand doe je er dan ook slim aan om deze even door te lezen en er kennis van te nemen.

Er zijn een aantal zaken die wij op PU.nl niet tolereren en een kort overzicht daarvan ziet er als volgt uit:

Geen spam
Geen dubbele discussies/vragen, ook niet als een moderator de andere heeft gesloten
Geen gezeik op iemand die een dubbel topics opent; de moderators zorgen wel dat ze verwijderd worden
Geen gescheld met ziekten/doodsverwensingen
Geen pornografie
Geen extreem schokkend materiaal (afgerukte hoofden etcetera)
Geen racisme
Geen epileptische plaatjes/avatars
Geen (reclame voor) illegale software of illegale verkopen
Geen Clones/dubbele accounts


Op iedere overtreding van deze regels zal er een waarschuwing, verwijdering van je ‘bijdrage’ of een straf volgen van de redacteuren of moderators. Dit kan uiteindelijk resulteren in een ban van je account of je IP-adres. Hierover is geen discussie mogelijk.

Reageren

Een reactie behoort zoveel mogelijk ontopic te zijn. Natuurlijk is er ruimte voor een gevatte opmerking, maar zorg ervoor dat het niet ontspoort. Er is geen ruimte voor slowchatting. Hou het ook netjes. Er geldt hier geen wet van de sterkste.


Discussies/Vragen openen

Bij het openen van discussies of vragen is het simpelweg de bedoeling kort en krachtig het doel van je discussie of vraag aan te geven. Dus kom snel ter zake, zeg wat het onderwerp is , onderbouw je te maken punt en licht je vraag zo goed mogelijk toe. Bekijk overigens ook erg goed of een discussie of vraag al bestaat dat voorkomt dubbele discussies en vragen.


Content publiceren

Voor het publiceren van content geldt hetzelfde als voor het reageren op of het openen van een discussie of vraag. Besteed zorg aan de content die je publiceert, bijvoorbeeld een review. Met een review die bestaat uit één enkele zin of het ontbreken van een goed onderbouwde mening nemen wij geen genoegen. Wanneer we van mening zijn dat je content niet voldoet kunnen we twee dingen doen. Of we verwijderen de content of we vragen je deze zo aan te passen tot deze wel aan de eisen voldoet.
Je mag bovendien geen review schrijven over dingen die niets met games te maken hebben. Geen reviews over iemand zijn moeder of over Jan z’n ballen. Films mag eventueel wel of zelfs animé, maar niet over ‘grappige dingen’. Hetzelfde geldt voor nieuws.

Mocht er meerdere malen blijken dat je niet in staat bent om kwalitatieve content te plaatsen, dan staat het ons vrij om je de mogelijkheden hiertoe te ontnemen.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord