Win reizen naar de UK en de VS in de Mountain Dew Game Fuel League 

Win reizen naar de UK en de VS in de Mountain Dew Game Fuel League 2018-07-10T14:26:52
Mountain Dew wil serieuze gamers die graag esporters willen worden een kans geven in de Game Fuel League. Iedereen met een Nederlands Rocket League team kan zich aanmelden om geld te winnen en uiteindelijk Nederland te vertegenwoordigen in de UK en bovendien een kans te maken op een reis naar de VS.

Het welbekende energy drankje Mountain Dew gaat zich ook mengen in esports en wil juist teams onder de top een kans geven om aansluiting te krijgen bij de pro’s. Je kunt je als Nederlands Rocket League team opgeven om de competitie aan te gaan met andere Nederlandse teams in de Game Fuel League. De Game Fuel League is een korte competitie die in meerdere landen wordt georganiseerd. Op zaterdag 14 en zondag 15 juli vinden de voorronden van de Mountain Dew Game Fuel League in Nederland plaats, waar iedereen boven de 16 jaar én wonend in Nederland zich voor kan inschrijven. De Nederlandse finale staat op 25 juli gepland in de Esports Game Arena in Alphen aan de Rijn.

Uiteraard zal Team Power Unlimited ook mee gaan doen om zich uiteindelijk te kronen tot de Nederlandse kampioen en zich uiteindelijk te plaatsen voor de finales tegen de Engelse, Deense en Zwitserse winnaars op het game festival Insomnia in Birmingham, Engeland. De winnaar van dit toernooi wint een bootcamp trip naar de wereldkampioen, Team Dignitas in de VS.

Game Fuel League

       

Inschrijven

Wil jij je ook met je team aanmelden, dan kan dat. De competitie zal worden gespeeld via het platform Toornament. Inschrijving kan tot en met 13 juli en is hier per direct geopend. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Er gelden géén voorwaarden voor minimaal spelniveau. Professionele teams zijn uitgesloten van deelname.

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord