Weer een hint naar nieuwe Banjo-Kazooie-game opgedoken 

Weer een hint naar nieuwe Banjo-Kazooie-game opgedoken 2019-06-05T10:56:20
Nu een ResetEra-gebruiker alle info op een rijtje heeft gezet, lijkt de komst van een nieuwe Banjo-Kazooie-game wel erg dichtbij. Maken de geklede beer en zijn in een tas levende vogel-vriend binnenkort een nostalgische rentree?

ResetEra-gebruiker vestan heeft een nogal flinke post online gezet met daarin allerlei info over een mogelijk nieuwe Banjo-Kazooie-game. Zijn verwachting ondersteunt hij met diverse afbeeldingen, tweets en info. Allereerst is Banjo-Kazooie sinds kort verschenen in de lijst met franchises die aangesloten zijn bij Tinderbox, een brand extension agency die gespecialiseerd is in het maken van prducten voor bestaande merken. Het bedrijf deed dit al eerder voor games als Spyro en Crash Bandicoot en Battletoads.

Volgens vestan stond het logo van Banjo-Kazooie in februari nog niet in de lijst van aangesloten franchises, en is deze dus recentelijk toegevoegd. Tinderbox valt onder het bedrijf Beanstalk, dat zeer recentelijk ook zijn gehele booth (die ook op de komende E3 zal staan) aangepast zodat het logo van Banjo-Kazooie te zien is.

Ook Exquisite Gaming, een bedrijf dat figurines van diverse games maakt, dropte een klein deel van een beeldje dat toch echt onwijs veel op Banjo-Kazooie lijkt. Daarnaast heeft knuffelmaker Stubbins ook een post online gezet met daarin zowel een afbeelding van Banjo-Kazooie als het logo van de E3 2019. Als dat niet genoeg is, weten wij het ook niet meer.

Als we de Banjo-Kazooie-game ergens gaan zien zal dat hoogstwaarschijnlijk bij de Microsoft-persconferentie zijn. Dat bedrijf gaat naar eigen zeggen wel veertien nieuwe games laten zien op E3! Karim heeft al goed onderzoek gedaan naar alle geruchten over de E3, en hier lees je wat hij denkt dat er komen gaat.

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord