Veel Cyberpunk 2077-info waaronder een New Game Plus-modus 

Veel Cyberpunk 2077-info waaronder een New Game Plus-modus 2019-08-06T10:50:44
In een interview met een Pools tijdschrift bevestigde CD Projekt Red dat Cyberpunk 2077 een New Game Plus-modus krijgt. Het artikel deelde nog meer informatie, waardoor we weer wat meer weten over wat wel eens de beste game van volgend jaar kan gaan worden.

CD Projekt Red heeft in een interview met het Poolse magazine PSX Extreme nieuwe informatie gedeeld over Cyberpunk 2077. Van een aantal van de besproken onderwerpen wisten we al af, maar er zitten ook een paar interessante nieuwtjes bij. Zo krijgt het spel een New Game Plus-modus, hoewel we niet weten of deze functie er al bij launch bij in zit begrepen. The Witcher 3 kreeg deze modus namelijk een tijdje later, als gratis DLC.  

Voor mensen die niet weten wat New Game Plus toevoegt: Met New Game Plus kan je, nadat je het spel voor de eerste keer hebt uitgespeeld, opnieuw beginnen met bepaalde extra features die je tijdens je eerste playthrough niet had. Soms betekent het ook dat je items, upgrades en character levels mag houden uit je eerste playthrough.

CP2077

Reddit-gebruiker Arise92 vertaalde een deel van het Poolse artikel, dus als je alle details wil lezen, dan kan dat hier. Voor de hoogtepunten kan je natuurlijk ook gewoon hier blijven:

- De Nomads die aan de rand van de stad leven bestaan uit Wraights en Aldecados, die constant in conflict met elkaar zijn en oorlog voeren. The Wraights zijn niet aardig en kan je beter vermijden, terwijl de Aldecados eerder geneigd zijn om met je samen te werken.

- De flat van V is belangrijk in de verhaallijn, aangezien er een hele hoop ontmoetingen in plaatsvinden. Je kan het appartement niet aanpassen, want dit gaat niet goed samen met de duistere gedachte van de game, volgens Pawel Sasko van CDPR.

- Het skill-systeem is enorm en aangepast aan de manier waarop je speelt. Wanneer je levelt verdien je progressiepunten waarmee je attributen zoals kracht, reflexen, cool en intelligentie kan upgraden.

- Er is een diepgaand relatiesysteem. Je kan vrienden worden met een hele hoop NPC's, en soms zelfs meer dan vrienden. Ook is het mogelijk om meerdere relaties tegelijkertijd te hebben. Niet iedereen is echter net zo geïnteresseerd in jou als jij in hen, dus let op wie je uitkiest…

- Loot is belangrijk en er zijn veel verzamelbare items. Als je veel gaat looten is het handig om speciale chips te installeren die helpen met het vinden van verborgen spullen. NPC's geven ook hints over de locatie van verborgen loot.

- Dieren zijn bijna nergens te vinden in de wereld van Cyberpunk, vanwege de ziektes en epidemieën die de mensen met de beesten in verband brengen. Huisdieren kom je hier en daar gelukkig wel tegen.

Nieuw Cyberpunk 2077-nieuws blijft maar komen. Naast een hele hoop in-game informatie, weten we ook al wat er buiten het spel om aan Cyberpunk 2077-gerelateerde dingen verschijnen. Zie hier bijvoorbeeld een boek dat je alles vertelt over de wereld van Cyberpunk. Als dat nog niet genoeg is, bekijk dan dit kaartspel.

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord