Ubisoft bevestigt Watch Dogs Legion, meer nieuws tijdens E3 2019 

Ubisoft bevestigt Watch Dogs Legion, meer nieuws tijdens E3 2019 2019-06-05T09:53:04
Na het per ongeluk of expres lekken van Watch Dogs Legion heeft Ubisoft de game officieel bevestigt via Twitter. Uit een teaser die letterlijk ‘God save the NPC’s leest, blijkt het waar te zijn dat je inderdaad als elke NPC kunt spelen.

Ubisoft heeft, na het lekken van de game gisteren, Watch Dogs Legion zelf bevestigd door middel van een tweet. In de tweet, die je hieronder kunt checken, staat een mooie teaser die ook bevestigt dat je als iedere NPC kunt spelen.

Ubisoft gaat tijdens de komende E3 dus meer laten zien van deze nieuwe Watch Dogs-game. De game speelt zicht af in Londen, zoals al eerder gelekt was, en geeft je hoogstwaarschijnlijk de mogelijkheid om iedere NPC over te nemen en te besturen. Volgens eerdere leaks heeft iedere NPC dan ook zijn of haar eigen stem, persoonlijkheid, achtergrond en doel. Volgens Kotaku heeft dit onderdeel van de game hoogstwaarschijnlijk geleid tot vertraging, omdat het systeem onwijs ambitieus is.

Hoe ambitieus het systeem daadwerkelijk is en wat voor impact het heeft op Watch Dogs Legion zien we hoogstwaarschijnlijk tijdens E3. Daar houdt Ubisoft namelijk op maandag 10 juni om 22:00 uur haar persconferentie.

Wil je weten wat we allemaal nog meer kunnen verwachten van Ubisoft op E3 2019? Het bedrijf maakte zelf een handige video met flink wat info! Wist je trouwens dat Ubisoft blijkbaar werkt aan een Roller Derby-game? Wij geloven het ook niet, maar hier lees je er meer over.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord