Titels van Netflix The Witcher-afleveringen geven ons hints over het verhaal 

Titels van Netflix The Witcher-afleveringen geven ons hints over het verhaal 2019-11-25T18:34:06
De titels van de afleveringen van Netflix The Witcher zijn bekendgemaakt, en ze geven ons een aantal hints over het verhaal van de serie. Ook zien we een aantal plaatjes die ons daarbij helpen.

Via Twitter heeft Netflix de titels van alle afleveringen van het eerste seizoen van The Witcher gedeeld. Ook gaven ze ons de beschrijvingen, waardoor we al een beetje een beeld hebben van wat we kunnen verwachten wanneer het eerste seizoen 20 december op Netflix verschijnt.

Hier zijn de titels en de omschrijvingen van de acht afleveringen op een rijtje. Lichte spoiler-waarschuwing natuurlijk, voor als je het eerste seizoen in wil gaan zonder er al teveel over te weten:

  1. The End’s Beginning – A Monster slain, a butcher named
  2. Four Marks – We look at a sorceress’s earlier days
  3. Betrayer Moon – A picky eater, a family shamed
  4. Of Banquets, Bastards and Burials - The Law of Surprise is how one repays
  5. Bottled Appetites – A fateful meeting, a bard is maimed
  6. Rare Species – The hunt for a dragon is underway
  7. Before A Fall – A return to before a kingdom is flamed
  8. Much More – The Witcher Family, as you all like to say

Een leuk detail: als je de beschrijvingen onder elkaar zet, krijg je een kort gedichtje:

A monster slain, a butcher named

We look at a sorceress's earlier days

A picky eater, a family shamed

The Law of Surprise is how one repays

A fateful meeting, a bard is maimed

The hunt for a dragon is underway

A return to before a kingdom is flamed

The Witcher Family as you all like to say

1. 'A Monster slain, a butcher named': Deze beschrijving suggereert dat het verhaal van The Butcher of Blaviken behandeld wordt.

2. 'We look at a sorceress’s earlier days': De sorceress is ongetwijfeld Yennefer. Even geleden deelde showrunner Lauren Hissrich dat ze in The Witcher de achtergrondverhalen van zowel Yennefer als Ciri uit wil lichten, want de boeken waar de serie op gebaseerd is, zijn vanuit Geralt geschreven. Hierdoor leren we minder over Yennefer en Ciri, wat deze serie dus aan wil pakken. Aflevering twee lijkt daarom vooral over Yennefer te gaan.

3. 'A picky eater, a family shamed': Is dat de poot van weerwolf? Die komen zeker in The Witcher voor, en kunnen we wellicht in aflevering drie verwachten. De maan staat natuurlijk ook centraal bij ieder verhaal over een weerwolf.

4. 'The Law of Surprise is how one repays': The Law of Surprise is een oude gewoonte die stelt dat een man gered door een andere man een zegen als betaling krijgt, gewoonlijk het eerste kind van die man.

5. 'A fateful meeting, a bard is maimed': De bard in deze aflevering is ongetwijfeld Dandelion, een reisgenoot van Geralt in de boeken.

6. 'The hunt for a dragon is underway': Een draak kan natuurlijk niet ontbreken…

7. 'A return to before a kingdom is flamed': Dat lijkt verdacht veel op de leeuw van huis Lannister. Een Game of Thrones crossover? Nee, dit is misschien een aflevering waar flashbacks in voorkomen.

8. 'The Witcher Family, as you all like to say': De laatste aflevering van het seizoen is wellicht de eerste aflevering waar we Geralt, Yennefer en Ciri alle drie bij elkaar zien.

   

En daar moeten we het voorlopig mee doen, totdat we The Witcher op 20 december op Netflix kunnen bekijken. Bekijk hier de trailer van de serie, of lees hier over de showrunner die vertelt dat er al zeven seizoenen op de planning staan.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord