Timesplitters 4 bestaat volgens Xbox magazine 

Timesplitters 4 bestaat volgens Xbox magazine 2012-09-17T12:57:32
Timesplitters 4 is net als Duke Nukem Forever een van die games die af en toe z'n kop opsteekt in wazige foto's geschoten door vadsige toeristen. Welnu, we weten allemaal dat The Duke uiteindelijk in de winkels kwam en nu blijkt dat ook Timesplitters 4 beweegt en dus leeft! Het Britse Xbox Magazine zou gameplaybeelden bij Crytek UK hebben gezien!  

Timesplitters schonk ons tijdens de vorige consolegeneratie nachtenlang plezier. De studio achter de FPS-serie ging echter in rook op en werd Crytek UK. En de gasten zitten daar nu blijkbaar op een vierde deel te broeden. CVG citeert het stukkie uit OXM Magazine:

 

“Trusted OXM sources have claimed that they've seen TimeSplitters 4 running. That's no guarantee that it'll be released - at least one version of Star Wars: Battlefront 3 was cancelled without ever being announced - but it's a promising sign.”

 

 

Daarnaast meldt het Xbox blaadje dat heruitgaven van Timesplitter une, deux en trois ook mogelijk zijn. Uit mijn hoofd werden die games echter door verschillende uitgevers de wereld in gebracht, dus dat kan nog spannend worden.

 

Timesplitters 4 kwam al eerder in geruchten langs, maar over bewegende beelden werd nooit gesproken. De serie heeft nog steeds een dikke fanbase, al is de FPS-markt natuurlijk niet vriendelijker geworden. Gelukkig weet Crytek wel het een en ander van een shootertjes af.

REACTIES (29) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord