The Witcher 3 krijgt geen exclusieve content 

The Witcher 3 krijgt geen exclusieve content 2014-05-20T13:23:38
The Witcher 3 is het bewijs dat Polen meer kunnen dan alleen asperges steken en koffie zetten. De game van CD Project Red is namelijk een grafische pronkstuk. De nieuwste game van de studio krijgt geen platform exclusieve content.

Het is populair om (tijdelijk) exclusieve content voor een bepaald platform te hebben, zo had Metal Gear Solid V: Ground Zeroes speciale content voor zowel de PS4 als de Xbox One en geeft Watch Dogs de PS3 en PS4 een extra uurtje gameplay. The Witcher 3 doet niet mee aan deze trend en CEO Marcin Iwinski legt uit waarom:

“We are treating all gamers equally,”

Een mooie uitspraak, maar kan het misschien ook te maken hebben met de mogelijkheid dat ze geen zak met geld aangeboden hebben gekregen van Microsoft of Sony? Nee dat kan niet, want Iwinski voegt er aan toe: "We bieden geen exclusieve content aan en we gaan ook geen versie van de game bewust uitstellen omdat iemand ons een zak warme pingels geeft." CD Project Red is een uitgever met normen en waarden.

The Witcher 3

Mochten Microsoft en Sony niet weten wat ze moeten doen met de zak met geld die eigenlijk bedoeld was voor The Witcher 3, hier in Haarlem zitten wel een paar kalende jongens die daar wel raad mee weten.

Kalende helden

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord