Starfield komt eerder dan The Elder Scrolls VI want ‘dit is het juiste moment’ 

Starfield komt eerder dan The Elder Scrolls VI want ‘dit is het juiste moment’ 2019-06-06T13:00:18
Todd Howard heeft in een interview met IGN uitleg gegeven over waarom Bethesda’s nieuwe game Starfield eerder uit gaat komen dan The Elder Scrolls VI. Volgens hem is het tijd voor de nieuwe sci-fi en willen ze graag iets nieuws brengen naast hun bekende en beroemde franchises.

Oke, Todd Howard en Bethesda hebben ons de laatste tijd een beetje teleurgesteld, maar het is nooit te laat om weer te verrassen en sterker dan ooit terug te komen. Dat is volgens Todd Howard ook precies wat Bethesda wil doen met hun nieuwe game Starfield. In een interview met IGN gaf hij meer uitleg over waarom Starfield eerder uitkomt dan The Elder Scrolls VI.

You have this Starfield game in your head, you sort of say, well, when? It can be never, you could say never. But look, we’re creatives, and it’s like we have to make this game, and this is the time. So Elder Scrolls 6 is going to have to wait a little bit.

Howard gaf aan dat Starfield een game is die het team van Bethesda al een lange tijd wilde maken en dat ze uiteindelijk ook op zoek waren om de cyclus van ‘Elder Scrolls, Fallout, Elder Scrolls, Fallout’ te onderbreken. Ook is het volgens hem niet zo dat Bethesda op dit moment geen Elder Scrolls-game van hoge kwaliteit biedt, kijkend naar Elder Scrolls Online. Dit is dus het ideale moment om aan Starfield te werken.

Natuurlijk wachten we al een pittig lange tijd op The Elder Scrolls VI, aangezien Skyrim al acht jaar geleden uitkwam. Maar we zullen, net zoals op Starfield, gewoon erg geduldig moeten wachten.

We moeten zelfs zo geduldig wachten dat Starfield niet eens te zien zal zijn op de komende E3! Wil je weten wat Bethesda wel laat zien op de E3? Check hier dan alle Bethesda-geruchten op een rijtje.

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord