SSX Online Features deel 2 

SSX Online Features deel 2 2012-09-17T12:59:14
In deel 1 van de online features video's van SSX maakten we kennis met de nieuwe Explore Mode en Ridernet. In deel 2 verteld Todd Batty over Global Events en Geotags. In Global Events kun je meedoen aan verschillende toernooien waarin je het opneemt tegen je vrienden of tegen andere SSX boarders. Het mooie hiervan is dat je aan kunt sluiten wanneer je maar wilt.

In deel 1 van de online features video's van SSX maakten we kennis met de nieuwe Explore Mode en Ridernet. In deel 2 verteld Todd Batty over Global Events en Geotags. In Global Events kun je meedoen aan verschillende toernooien waarin je het opneemt tegen je vrienden of tegen andere SSX boarders. Het mooie hiervan is dat je aan kunt sluiten wanneer je maar wilt. In Geotags kun je collectables verstoppen op de meest onmogelijke plekken - of juist een big air spot -  zodat je vrienden alle moeite hebben ze te verzamelen. Hoe langer deze Geotags blijven liggen, hoe meer ingame credits je daar voor krijgt. Deze credits zijn onder andere te gebruiken om jezelf in te kopen voor een toernooi. Let op, er zijn zelfs toernooien waar de buy-in oploopt tot wel 1 miljoen credits. Over uitdagingen gesproken...

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord