Speedrunner speelt Mike Tyson's Punch Out!! geblinddoekt uit 

Speedrunner speelt Mike Tyson's Punch Out!! geblinddoekt uit 2018-04-26T11:53:35
Speedrunner mPap heeft een speedrun gedaan voor Mike Tyson’s Punch Out!! zonder iets te kunnen zien. Hij heeft de game volledig geblinddoekt uitgespeeld.

Mike Tyson’s Punch-Out!!(ja, de game schrijf je met uitroeptekens) is een oude game die voor de Nintendo Entertainment System (NES) is uitgebracht. Ondanks dat de game nauwelijks meer gespeeld wordt vond Youtuber mPap het toch nodig om zijn skills te tonen met een speedrun, waarmee hij het wereldrecordheeft weten te verbreken. Een normale speedrun zou echter te makkelijk zijn, dus mPap  besloot het daarom volledig geblinddoekt te doen!

Mike Tyson's Punch Out!!

In de video die de Youtuber mPap heeft gedeeld zie je hoe hij via aangeleerde patronen alle vijanden een pak slaag geeft, inclusief de eindbaas, Tyson zelf. Het vergt wel de nodige oefening en kennis om dit te kunnen en dat erkend mPap ook. Met behulp van andere streamers zoals PowerPak, Davep4948, Summonigsalt, Sinister 1, Zallard1 en Jack Wedge heeft hij de game volledig uitgepluisd. Bijzonder  om te weten is dat tijdens het spelen mPap gebruik maakt van verschillende in-game om zo de speedrun te doen.

Het is mPap gelukt om Mike Tyson’s Punch Out!! geblinddoekt in minder dan 21 minuten uit te spelen.  Het is nog maar de vraag of we deze speedrunner live mogen aanschouwen tijdens Games Done Quick. Zie de video hieronder om te zien hoe de speedrun is gegaan.

Het is mooi om te zien dat iets als blindheid of een andere handicap je dus niet hoeft te weerhouden om te gamen!

Mocht je nou ook de ambitie hebben om dit record te verbreken dan kan je Punch-Out!! kan je de NES versie op de Wii u en Nintendo 3DS checken. De arcade versie is nu ook beschikbaar voor de Nintendo Switch.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord