‘Sonic’ wist nog niets van een tweede film 

‘Sonic’ wist nog niets van een tweede film 2020-06-05T11:57:59
Ben Schwartz, de stemacteur die Sonic vertolkt in de Sonic the Hedgehog-film, gaat waarschijnlijk zijn rol weer oppakken als het rennende blauwe stekeldier. Dat lijkt uit een interview met Collider, maar tijdens dat interview was het nog niet zeker of het feestje wel door zou gaan.

De tweede film van Sonic the Hedgehog is al in de maak en uit een interview met Collider lijkt het er sterk op dat Schwartz zijn rol als Sonic weer mag oppakken. Op het moment dat het interview met Collider werd afgenomen wist Schwartz alleen nog van niets. Dit speelde zich af nog voordat het vervolg van de film groen licht had gekregen van Paramount. “Ik weet alleen dat ze zeiden dat zodra we groen licht kregen, ze het me zouden vertellen”, zegt Schwartz in het interview. Dat is gebeurd; de film heeft groen licht en dus zou Schwartz waarschijnlijk wel gebeld zijn met betrekking tot onze blauwe speedster. 

Sonic

De acteur hoopte in ieder geval al wel dat hij de tweede film mocht doen. “Ik hoop dat we de kans krijgen, want de film heeft het zo goed gedaan, zeker in huiselijke kringen,” zegt Schwartz. “Er is nog zoveel dat we in die wereld kunnen doen. Ik weet ook dat Jeff geweldig zou zijn om nog een film te regisseren. Hij zou het zo goed doen!” In dat opzicht zou de acteur goed nieuws hebben ontvangen want Jeff Fowler keert inderdaad terug als regisseur.

In het interview werd ook gevraagd naar het ontstaan van Sonics stem. Schwartz laat weten dat hij in eerste instantie een basis had voor Sonics stem door Roger Craig Smith en Ryan Drummond via YouTube-clipjes en -cartoons. “Maar toen ik het script las, zag ik hem echt als een kind, zo’n superenergiek kind dat nooit naar buiten mocht om alle dingen te doen die hij wilde doen”, vertelt de stem achter de racende egel. “Nu was hij eindelijk buiten en kon hij vrienden ontmoeten, van alles doen en eindelijk beginnen met leven.”

Dat bracht de stemacteur op een gedachte: “Als ik dat idee van snelheid en de dingen die ik hem heb zien doen in videogames kan overbrengen in zijn stem, dat ik hem energievol en enthousiast snel laat praten..., zo heb ik het aangepakt. En dat heeft uiteindelijk goed gewerkt”, zegt Schwartz. 

 

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord