Reviewers krijgen The Crew pas op releasedatum 

Reviewers krijgen The Crew pas op releasedatum 2014-11-25T12:56:09
Ubisoft heeft laten weten dat reviewers pas op release een kopietje van The Crew kunnen verwachten. The Crew is een MMO, dus de racegame is niet geschikt voor pre-release reviews omdat de game met duizenden andere racers gespeeld moet worden.

The Crew komt op 2 december uit, en dat is ook de datum waarop de pers een reviewcopy mag verwachten. De game is namelijk niet geschikt om voor de release te spelen omdat de game stevig leunt op de MMO-features die de game te bieden heeft. Een handje pers en ontwikkelaars die voor de release online zijn, kunnen dat gevoel niet nabootsen.

“The Crew was built from the beginning to be a living playground full of driving fans, so it’s only possible to assess our game in its entirety with other real players in the world. And by other, we mean thousands and thousands and thousands of players – something that can’t be simulated with a handful of devs playing alongside the press.”

Daarom krijgt de pers pas op releasedatum een exemplaar toegestuurd om te spelen. Een pluspunt is dat reviewers dan geen embargo meer hebben en over alles wat ze ondervinden mogen schrijven. Ubisoft waarschuwt dat er op Day One natuurlijk reviews kunnen verschijnen, maar dat deze dan waarschijnlijk gebaseerd zijn op previews en beta's en dat er gewoonweg niet genoeg gespeeld is om een goed beeld van de game te kunnen scheppen.

crew

Ubisoft kreeg eerder al kritiek doordat het embargo van Assassin's Creed: Unity uren na de Amerikaanse release lag, waardoor gamers geen review konden lezen voor de beslissing van hun aanschaf. Unity had te kampen met bugs en glitches en gamers konden dat dus niet lezen in een review. De keuze die gemaakt is bij The Crew is dan ook opmerkelijk. Enerzijds wil je tijdig weten wat de game te bieden heeft en of het je aanschaf rechtvaardigt, anderzijds biedt een Day One review niet genoeg context en informatie.

Op 2 december kunnen we de straten onveilig maken op de PC, PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360. 

REACTIES (47) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord