Recordaantal gebruikers op Xbox Live en Xbox Game Pass 

Recordaantal gebruikers op Xbox Live en Xbox Game Pass 2020-03-31T15:15:44
Xbox Live en de Xbox Game Pass hebben een recordaantal gebruikers vanwege het coronavirus. Nu steeds meer mensen thuis zitten zijn de diensten van Microsoft steeds aantrekkelijker.

Via een post op de website van Xbox meldt Microsoft dat er recordaantallen te zien zijn op de Xbox Game Pass, Xbox Live en Mixer. “Om moderatie te stroomlijnen en de beste ervaring voor onze community te garanderen, brengen we kleine aanpassingen aan,” zo staat er op de website. 

De aanpassingen waar Microsoft het in dit geval over heeft hebben te maken met het uploaden van foto’s: “We hebben de mogelijkheid om aangepaste gamer-afbeeldingen, clubfoto’s en clubachtergronden te uploaden tijdelijk uitgeschakeld”. 

xbox

Naast deze post staat er ook een ander bericht op de site met betrekking tot corona. In dat bericht meldt Microsoft dat ze zich instellen op de gevolgen van de pandemie. Daarbij staat de gezondheid en veiligheid van de medewerkers voorop maar blijft Microsoft de Xbox-problemen van spelers serieus nemen.

Microsoft laat ook weten dat er momenteel meer ondersteuningsvragen zijn waardoor je misschien wat langer moet wachten op hulp dan normaal. Daarnaast zijn in sommige regio’s de werktijden aangepast. De werktijden van de ondersteuneningsmedewerkers houdt Microsoft up-to-date op de site.

 

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord