Rage quitters worden aangepakt in Street Fighter V update 

Rage quitters worden aangepakt in Street Fighter V update 2016-08-16T16:09:44
Street Fighter V ontwikkelaar Capcom heeft een nieuwe blogpost gemaakt met daarin een aankondiging over een nieuwe update die deze maand uitkomt. Belangrijkste toevoeging in deze update is een zwaardere penalty voor rage quitters: spelers die een partij nu vroegtijdig verlaten zullen zwaarder gestraft worden.

In de blogpost kondigt de ontwikkelaar het nieuwe anti-ragequit systeem aan. Spelers hadden veel geklaagd over de hoeveelheid spelers die ongestraft wegkwam met ragequiten als de match tegenzat. Om dat tegen te gaan worden spelers die te vaak een match verlaten nu harder en eerder gestraft. Spelers die frequent ragequiten verliezen nu League Points en kunnen voor een bepaalde tijd geen online matches meer spelen. Hoe vaker je ragequit, hoe lang je geband bent van matchmaking. Deze update is vanaf vandaag live, de developers hebben al aangekondigd dat ze verder blijf werken aan een nog beter systeem om ragequits tegen te gaan.

Mooie particle effects hoor

De september update wordt in dezelfde blogpost ook al geteased, die update gaat onder andere de mogelijkheid toevoegen om ook tegen AI te vechten, dagelijks challenges te voltooien voor Fight Money (de in-game currency van Street Fighter V) en enkele cosmetische toevoegingen, zoals kleurtjes en nieuwe outfits. Meer info over deze update wordt binnenkort bekend gemaakt.

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord