PU-TV Testpanel bedankt! 

PU-TV Testpanel bedankt! 2012-09-17T12:57:03
Power Unlimited is constant bezig om niet alleen meer, maar ook betere content het net op te slingeren. Vandaar dat we de afgelopen weken een heus PU-TV Testpanel organiseerden! Alle PU.nl leden die de lange reis naar Haarlem maakten voor de meetings, willen we bij deze hartelijk bedanken. Goed werk mannen!

Nieuwsbrieflezers weten er waarschijnlijk al van, maar we nodigden een groepje trouwe PU.nl leden twee keer uit voor feedback over PU-TV. Wat is vet en wat is bagger? Is het monteerwerk net zo prettig gestoord als het magazine of irritanter dan een toerbus vol schoonmoeders? De hondstrouwe PU.nl leden kregen alle ruimte om hun hart te luchten. Dat heeft een sloot aan waardevolle informatie opgeleverd voor toekomstige PU-TV items... en vooruit, stagiair Wessel helpen jullie ook een beetje met z'n afstudeerproject. De jongen werkte het zweet uit zijn naad om alle critici te pleasen. Het verschil tussen de eerste meeting en de tweede kun je hieronder zien in een PU-TV item!

Dus bij deze, namens de hele Power Unlimited-redactie (en een paar eraan klevende stagiairs), thanks en tot het volgende Testpanel!

De eerste video:

De tweede video:

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord