Pokémon Home-details onthuld 

Pokémon Home-details onthuld 2020-01-28T17:25:44
Nintendo heeft aangekondigd dat Pokémon Home in februari daglicht ziet. De online Pokémon-opslag gaat gebruikers wel een paar centjes kosten. Sterker nog, een premium jaarabonnement kost praktisch hetzelfde als een jaar Nintendo Switch Online.

De mobiele Pokémon Home-app is eigenlijk een grote opslagplaats voor pokémon en bevat daarnaast een hoop informatie over jouw pokémon. Je kan bijvoorbeeld kijken of pokémon over een Mega-evolutie of Gigantamax beschikken, en welke vaardigheden ze nog kunnen leren.

De dienst bestaat uit een aantal functies. De Judge-functie geeft je de mogelijkheid om feedback op te vragen over de kracht van een bepaalde pokémon. In Your Room kan je alle persoonlijke informatie bekijken en je profiel opmaken met stickers en dergelijke. Ten slotte kunnen spelers Home Points verdienen door Pokémon te deponeren. Deze punten kunnen ingeruild worden voor Battle Points, die je vervolgens kan gebruiken in verschillende Pokémon-games.

Het basispakket is overigens wel gratis. Met dit pakket krijg je toegang tot de meeste functies, maar wel met een gelimiteerde capaciteit. Premium-gebruikers krijgen meer opslagruimte en kunnen veel meer ruilen. Daarnaast zijn premium-gebruikers ook in staat om pokémon over te zetten van de 3DS Pokémon Bank.

Pokemon Home

Vooralsnog werkt Pokémon Home enkel met Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee, en Pokémon Sword en Shield. Het plan is om Pokémon Go hier ook bij te betrekken, hoewel hier nog geen datum voor is gecommuniceerd.

Pokémon Home was een van de opvallendste aankondigingen tijdens de Pokémon Direct-stream eerder deze maand. Daarnaast werd bekendgemaakt dat er een uitbreiding verschijnt voor Pokémon Sword en Shield en dat er een remake van Pokémon Mystery Dungeon: Rescue DX in de maak is.

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord