Pokémon Go viert Valentijnsdag met roze pokémon en 3x zoveel Stardust 

Pokémon Go viert Valentijnsdag met roze pokémon en 3x zoveel Stardust 2018-02-14T10:18:54
Vier Valentijnsdag dit jaar met Pokémon Go. Je hebt nu tijdelijk de kans om verschillende roze pokémon te vangen om de dag van de liefde te vieren.

Omdat het Valentijnsdag is heb je nu, net als vorig jaar, tijdelijk de kans om verschillende roze pokémon te vangen in Pokémon Go. Zo kom je Luvdisc vaker tegen, een pokémon van de derde generatie die zelfs de vorm van een hartje heeft. Chansey, het trouwe hulpje van zuster Joy, kom ook vaker voor. Wanneer je een van deze pokémon vangt, ontvang je als beloning ook nog drie keer zoveel Stardust als gebruikelijk. Met Stardust kun je pokémon evolueren en/of het level ervan verhogen. Schiet wel op want je hebt maar tot en met 15 februari!

Luvdisc

Vandaag is ook de laatste dag waarop je de legendarische pokémon Kyogre kunt vangen. Als je die al hebt, kun je nog achter een andere legendarische pokémon aanhollen die ook is geïntroduceerd met de derde generatie: Rayquaza. Die blijft voorlopig nog wel rondhangen tot 16 maart dus voor hem hoef je nog niet te haasten.

Er komt trouwens ook een nieuw Community Day aan. Op 24 februari  kunnen spelers weer samenkomen op bepaalde locaties om te strijden tegen een zeldzame pokémon. Vorige keer kregen spelers de kans om een Pikachu te vangen die surf als aanval kan doen. Niantic heeft laten weten dat Dratini ditmaal de bijzondere pokémon gaat zijn die je kunt vangen. Wat hem zo bijzonder maakt, weten we echter nog niet. Het zal vast en zeker weer een referentie zijn naar een andere game, de manga of de anime. 

Dratini

Het vervelende is wel dat de locaties waar je hem kunt vangen bekend zijn gemaakt en dat er geen locatie in Nederland is. Als je deze Dratini wil hebben mag je dus naar Lyon of Parijs reizen in Frankrijk of je mag naar Oberhausen in Duitsland, want dat zijn de meest praktische locaties als je in Nederland woont. Boek dus maar vast een Talyss... hopelijk worden er nog andere locaties bekendgemaakt die ons net wat beter uitkomen. 

Pokémon Go is nu gratis te downloaden op iOS en Android-apparaten.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord