PlayStation 5-logo en PlayStation 4-sales onthuld tijdens CES 2020 

PlayStation 5-logo en PlayStation 4-sales onthuld tijdens CES 2020 2020-01-07T11:52:53
Sony heeft tijdens hun CES 2020-presentatie indrukwekkende cijfers van de PlayStation 4 gedeeld, om nog maar eens te benadrukken hoe succesvol de afgelopen generatie voor het bedrijf is verlopen. Daarnaast lieten ze ons voor het eerst het logo van de PlayStation 5 zien, waarin innovatie absoluut niet voorop staat!

Het is geen geheim dat Sony de console-oorlog de afgelopen generatie met overtuiging gewonnen heeft. Daarom zijn ze ook niet verlegen om hun geweldige cijfers nog maar eens te laten zien, wat ze vannacht deden tijdens hun CES 2020-presentatie in Las Vegas.

PS4-sales

106 miljoen verkochte PlayStation 4-consoles betekent dat de console de laatste tijd nog steeds regelmatig over de toonbank gaat, aangezien het ongeveer een half jaar geleden is sinds de PS4 100 miljoen keer verscheept was. Destijds hadden nog niet 100 miljoen mensen ‘m in huis staan, maar nu zijn dat er dus al 106 miljoen. Aangezien de PlayStation 5 later dit jaar uitkomt, is het te verwachten dat de sales nu toch echt af gaan nemen, hoewel de release van een nieuwe console de prijs van de oude generatie natuurlijk alleen maar ten goede kan komen.

Als we het dan toch over de PlayStation 5 hebben, kunnen we het ook wel even hebben over het logo van de nieuwe console. Hieronder zie je wat Sony ons vannacht liet zien, en het is alles behalve vernieuwend.

PS5

De vier is vervangen door een vijf en dat was het. Maar wat maakt een logo dan ook uit? Sony vindt het in ieder geval niet zo belangrijk, en zij hebben recht van spreken.

Tijdens hun presentatie had PlayStation CEO Jim Ryan het nog even over de belangrijkste functies van de PlayStation 5 waar we al van weten. En daar komt het standaard verkoperspraatje nog bij:

With more people in the world playing more games on more devices than ever before, it’s truly an exciting time for the gaming industry. Come this holiday, Sony will, once again, have the opportunity to shine a light on the world of PlayStation with our next-generation console.

Tijdens CES 2020 gebeurt er uiteraard nog veel meer. Zo laat Alienware Concept UFO zien, een apparaat dat verdacht veel op een Nintendo Switch lijkt. Martin is op dit moment in Las Vegas voor CES 2020, bekijk hier wat hij daar allemaal aan het doen is.

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord