Nintendo verscheept meer Switch consoles in juli en augustus 

Nintendo verscheept meer Switch consoles in juli en augustus 2017-06-23T09:45:48
Het is al sinds maart moeilijk om aan een Nintendo Switch te komen en Nintendo doet hard zijn best om hier een einde aan te maken. Volgens het bedrijf kunnen we in juli en augustus al meer consoles in de winkels verwachten.

Nintendo gaat in juli en augustus meer Switch consoles verschepen. Het aanbod is al sinds maart laag en ondanks dat de spelcomputer op sommige plekken nog wel te vinden is, kun je niet simpelweg een winkel binnenlopen en met een Switch in je armen weer naar huis gaan. Op de Japanse website meldt het bedrijf:

Voor de herfst en later zullen we nog harder werken om ervoor te zorgen dat onze producten bij zo veel mogelijk klanten terecht kunnen komen. We verbeteren ons productiesysteem en we zijn dankbaar voor jullie begrip.

Het moet nog blijken of dit ook echt zo zal zijn, maar met Splatoon 2 die op 21 juli lanceert, is het in ieder geval verstandig als Nintendo voor wat extra voorraad zorgt. Het bedrijf geeft ook aan dat ze niet bewust voor een laag aanbod zorgen, maar dat het echt lastig is voor ze om de voorraden bij te vullen. Volgens de directeur communicatie van Nintendo hadden ze de vraag naar de console onderschat:

We doen dit echt niet bewust. We maken de consoles zo snel als we kunnen. We proberen er zo veel als we kunnen in de winkels te krijgen om alle games die binnenkort uitkomen te ondersteunen. Zeker voor deze feestdagenperiode proberen we genoeg Switch consoles te hebben om de enorme vraag naar Super Mario Odyssey aan te kunnen.

We kunnen dus alleen maar hopen dat de Nintendo Switch binnenkort weer beter verkrijgbaar is. Af en toe duikt de console op in webshops, maar is over het algemeen binnen een dag weer verdwenen. 


REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord