Nintendo twijfelt over DLC voor Super Smash Bros. Ultimate 

Nintendo onzeker over DLC uitbrengen voor Super Smash Bros. Ultimate 2018-07-16T15:22:22
Nintendo stampt Super Smash Bros. Ultimate helemaal vol met meer dan 60 personages en die zijn allemaal speelbaar bij de release. Het is echter nog niet zeker of er DLC-content uitgebracht gaat worden, maar Ninty sluit het ook niet uit.

Bij de release van Super Smash Bros. Ultimate zijn er 66 personages speelbaar die we kennen uit de voorgaande Smash-titels. Dit betekent dat ook alle DLC-vechters uit de vorige Super Smash Bros.-games speelbaar gaan zijn, zoals bijvoorbeeld Bayonetta, Corrin, Ryu en Cloud.

Super Smash Bros. Ultimate

In een interview met Nintendo Life hebben Bill Trinen (senior product marketing manager) en Nate Bihldorff (senior localization manager) gesproken over de personages van Super Smash Bros. Ultimate en mogelijke DLC voor de game. Het is hun prioriteit om alle personages aan te passen zodat ze goed speelbaar zijn met de mechanics van Ultimate. Balans is een belangrijk onderdeel voor (het ontwikkelen van) fighters, dus wanneer je veel personages in een game stopt vergt dit veel tijd. Sakurai, de grote man achter Super Smash Bros.-franchise, heeft ook aangegeven dat we niet veel meer personages moeten verwachten, maar er komen nog wel een aantal bij.

The thing about us, when it comes to something like DLC, we don't really start on it until we have got the game done. So, maybe when the game comes out they will make a decision on if they will do it, or if they do what they want to do, that sort of thing.

De grote focus van Nintendo ligt volgens Trinen en Bihldorff nu bij het afmaken van Super Smash Bros. Ultimate voor de release deze december. DLC is iets waar ze pas aan gaan werken als de game klaar is. Misschien besluit Nintendo na de release nog om DLC-personages uit te brengen, maar dat is onduidelijk. Trinen en Bihldorff geven wel aan dat het idee nog op tafel ligt en het (nog) niet uitgesloten wordt door Nintendo of Sakurai.

Check hier trouwens nog even de trailer van Super Smash Bros. Ultimate waarin alle personages worden getoond. Wist je al dat Ultimate de laatste Smash-game kan zijn van Sakurai? En dat de game niet speciaal gemaakt wordt voor competitie? Lees meer hier  en hier.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord