Nieuwe trailer laat zien hoe kort de laadtijden op Xbox Series S zijn 

Nieuwe trailer laat zien hoe kort de laadtijden op Xbox Series S zijn 2020-09-18T15:44:55
We wisten al dat laadtijden korter worden op de next-gen consoles, maar nog niet hoe snel precies. Dankzij een nieuwe trailer weten we in ieder geval hoe lang het duurt om The Outer Worlds op te starten op de Xbox Series S, vergeleken met de One S.

In een nieuwe trailer vergelijkt Microsoft de laadtijden van The Outer Worlds op de Xbox One S en de nieuwe Xbox Series S.

In de beelden wordt getoond hoe lang het op beide consoles vanuit het menu de game op te starten in Obsidians rpg. De Xbox Series S doet zo'n 11 seconden over het opstarten, terwijl de oudere Xbox One S er ongeveer 54 seconden over doet.

De Xbox Series S bevat - net als de Series X - eenNVMe-SSD met een lees- en schrijfsnelheid van 2,4 GB/s. De opslagcapaciteit van de Series S is 512 GB, waar de duurdere Series X beschikt over een 1TB-SSD.

Ook meldt Microsoft dat de Velocity Engine-architectuur bijdraagt aan de kortere laadtijden en dat games sneller opstarten dankzij de Quick Resume-optie.

De Xbox Series X en Xbox Series S verschijnen op 10 november voor respectievelijk 299 en 499 euro. De consoles zijn dinsdag 22 september vanaf 09:00 uur te reserveren.

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord