Nieuwe expansie voor Hearthstone aangekondigd: Kobolds & Catacombs 

Nieuwe expansie voor Hearthstone aangekondigd: Kobolds & Catacombs 2017-11-03T22:07:11
Op BlizzCon werd zojuist een nieuwe expansie voor Hearthstone aangekondigd. Deze Kobolds & Catacombs is vanaf volgende maand te checken. Ook krijgt de card game er een nieuwe singleplayer-modus bij, genaamd: Dungeon Run.

Game Director Ben Brode kondigde zojuist vanaf de elfde BlizzCon een nieuwe expansie voor Hearthstone aan: Kobolds & Catacombs. Dat gebeurde geheel in stijl met een animatiefilmpje – You no take candle!

Brode stelde dat ze met Kobolds & Catacombs een dungeon crawler-gevoel willen neerzetten. Om de nieuwe kaarten in deze expansie voor te stellen, nam de Game Director van Hearthstone ons mee op avontuur. In deze tocht door een dungeon werden een aantal nieuwe kaarten gepresenteerd, zoals Crushing Walls, waarmee de meest linker en rechter minions van je tegenstander vernietigd worden. Een andere kaart is bijvoorbeeld Dragon Soul: een van de nieuwe Legendary Weapons in Hearthstone. Elke held krijgt zo'n legendarisch wapen. 

En dan was er ook nog het nieuwe keyword voor deze Hearthstone-expansie: Recruit. Kaarten met Recruit halen een minion uit je deck en spelen deze meteen.  

Er was op BlizzCon ook nog aandacht voor de nieuwe, gratis single player mode van Hearthstone, genaamd Dungeon Run. Dat werkt zo: je begint met een deck van tien kaarten. Elke keer als je een boss verslaat, krijg je er een kaart bij. Maar als je faalt, moet je helemaal opnieuw beginnen... Brode noemde het niet voor niets een roguelike.

Kobolds & Catacombs is vanaf december te checken in Hearthstone.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord