Nieuwe content voor PS3-versie Skyrim onderweg!? 

Nieuwe content voor PS3-versie Skyrim onderweg!? 2012-11-08T10:59:22
Door de nieuwe DLC Dragonborn zou je denken dat het hartstikke goed gaat met Skyrim. PS3-bezitters hebben echter nog steeds geen DLC voor hun game. Volgens Bethesda is het wachten gelukkig bijna voorbij!

Bethesda tweette via één van de officiële kanalen dat er binnenkort ook Skyrim content verschijnt voor de PlayStation 3 en de PC. Voor de PC betekent dit naar alle waarschijnlijkheid gewoon de Dragonborn DLC, maar voor de PS3 is tot de dag van vandaag nog geen DLC verschenen. Bethesda had de grootste moeite om de extra content fatsoenlijk draaiende te krijgen op Sony’s console.

De tweet van Bethesda vertelt ons niet welke content er dan daadwerkelijk naar de PS3 komt. Verder vragen wij ons af of de PlayStation 3-bezitters misschien een tegemoetkoming krijgen voor het lange wachten, dat zou niet meer dan eerlijk zijn. Helaas kon Bethesda hier nog geen antwoord op geven, maar wie weet kondigt de studio binnenkort nog het één en ander aan!

Skyrim DLC

Op 4 december brengt Bethesda de nieuwste DLC voor Skyrim uit op Xbox Live. ‘Dragonborn’ laat ons onder andere op draken vliegen, wat natuurlijk super awesome is en blijft. De content is voorlopig exclusief voor de Xbox 360, maar laten we hopen dat gamers met een PS3 deze keer niet een jaar hoeven te wachten voor ze ermee aan de slag kunnen.

Wie van jullie speelt Skyrim nog op de PS3? Gaan jullie (alsnog) de DLC in huis halen zodra het op je PlayStation verschijnt of ben je inmiddels uitgeweken naar een andere console? Let us know!

REACTIES (33) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord