Naughty Dog zoekt naar mensen om The Last of Us 2 af te maken 

Naughty Dog zoekt naar mensen om The Last of Us 2 af te maken 2019-05-15T11:12:04
Naughty Dog, de ontwikkelaar van games zoals The Last of Us en de Uncharted-serie, heeft in een tweet aangekondigd op zoek te zijn naar meer personeel om The Last of Us 2 af te maken. Of dit betekent dat er nog veel werk moet gebeuren of dat de game zo goed als af is, is nog niet duidelijk.

Om te zeggen dat The Last of Us 2 een van de meest geanticipeerde games van dit jaar is, dat is best een understatement. Vele gamers zitten met smart te wachten op de komst van het vervolg op wat wij tot de beste game ooit hebben uitgeroepen, en het lijkt er ook op alsof 'ie er echt bijna is. Maar ontwikkelaar Naughty Dog tweette vandaag een flinke lijst met vacatures voor het The Last of Us 2-team.

                  

Zo te zien is Naughty Dog dus onder andere op zoek naar mensen voor gameplay design, visuals en zelfs level-ontwerpers; niet echt onbelangrijke posities dus. De vraag is natuurlijk wat deze vacatures betekenen. Aan de ene kant kan het zo zijn dat ze gewoon graag met meer mensen willen werken om zo het team te ontzien van bijvoorbeeld crunch time, iets dat de hele game industrie bezig houdt op dit moment. Het kan ook betekenen dat ze eigenlijk hopeloos achterlopen met de ontwikkeling en dat ze nu heel snel door moeten werken voordat er meer nieuws naar buiten gaat komen.

Mensen hopen en verwachten dat Sony nog vóór de E3-nieuws over The Last of Us 2 brengt. Zo zijn er al een flink aantal retailers die de game op de 'Coming Soon'-lijst zetten. Er gaan zelfs al geruchten rond over een Peruaanse retailer die een releasedatum van 10 oktober gelekt heeft. Al met al zijn ze er in ieder geval hard aan bezig, en dat is voor nu wel genoeg.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord