Misschien komt Pikmin 3 naar de Nintendo Switch

Misschien komt Pikmin 3 naar de Nintendo Switch? 2020-05-15T09:15:40
Het is een enorm gevalletje van wishful thinking, maar misschien komt Pikmin 3 naar de Switch.

Er zijn aan aantal games die we heel graag op de Switch willen zien. Lucas en ik hebben er zelfs een video over gemaakt (zie hieronder) en het grappige is: Pikmin 3 staat hoog op ons lijstje. En misschien worden onze gebeden wel verhoord, want er dobbert een gerucht op de woelende wateren van de wandelgangen dat de game wel degelijk in ontwikkeling is. 

Venture Beat meldde nameljk gisteren in het nieuwtje over de aankondiging van Paper Mario: The Origami King dat er wat borrelt. Een Switch-versie van Pikmin 3 was al langer onderdeel van een overkoepelend gerucht waarin ook een nieuwe Paper Mario werd genoemd. Dat maakt de mogelijkheid dat Pikmin 3 naar Switch komt ook een stuk aannemelijker.

Venture Beat haalt ook het eerdere gerucht over mogelijke Switch-versies van diverse driedimensionale Mario-games weer aan. Ook die games zouden binnenkort worden getoond. Eerdere berichten meldden dat games als Super Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy en Super Mario 3D World naar de Switch zouden komen.

In de Pikmin-reeks landen spelers met een groepje ruimtereizigers op een mysterieuze planeet die verdacht veel op een uitvergrote versie van de aarde lijkt. Hier besturen ze de plantaardige Pikmin. Deze wezentjes doen wat spelers hen opdragen, van bruggen bouwen tot vijanden aanvallen en fruit terug naar de basis dragen. De derde Pikmin verscheen in 2013 op de Wii U.

Dus check zeker even onze video hieronder waarin wij onze wish list hebben opgesteld. Welke game wil jij naar de Switch gebracht zien worden?

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord