Meer foto’s van Captain Marvel 

Meer foto’s van Captain Marvel 2018-09-06T15:10:44
Vanmorgen had LauraJenny het al over de eerste officiële foto's van Captain Marvel, maar er zijn meer beelden te zien van de nieuwe Marvel-flick. Verschillende nieuwe personages en oude bekenden passeren de revue.

Entertainment Weekly geeft een exclusieve eerste blik op Captain Marvel van Marvel Studios die 6 maart 2019 in de bioscoop draait. De beelden laten nieuwe personages en wat bekende gezichten zien die Brie Larson vergezellen in het verhaal rondom een van Marvel haar meest krachtige helden.

Op bovenstaand beeld zien we Carol Danvers met de Starforce en meteen zien we ook twee oude bekenden uit Guardians of the Galaxy. Linksachter zien we Djimon Hounsou's Korath the Pursuer die in Guardians voor de bad guy Ronan the Accuser werkt. Ronan, wederom gespeeld door Lee Pace, zien we ook op deze foto. Achter hem lijkt Mar-Vell te staan, het personage gespeeld door Jude Law. Mar-Vell is de mentor van Carol Danvers en zal waarschijnlijk een prominentente rol gaan spelen in Captain Marvel. Ook valt het op dat Captain Marvel hier nog haar blauwe kloffie aanheeft, die ze later zal inleveren voor de wat bekendere zwart, blauw en gouden outfit.

Wederom zien we hier Ronan en Mar-Vell samen met regisseur Anna Boden. Dat Ronan uiteindelijk uit zal groeien tot de extremist waar Star-Lord en de Guardians tegen vechten, weten we natuurlijk. Het zal wellicht interessant zijn welke rol hij zal spelen in de Kree-samenleving die we in Captain Marvel te zien krijgen.

Mar-Vell is in de comics de mentor van Carol en hun relatie zal uitgebreid aan bod komen in Captain Marvel. Mar-Vell ziet de krachten van Carol als een zegen, maar realiseert zich ook dat deze uitermate gevaarlijk kunnen zijn als Carol ze niet onder controle heeft. Carol lijkt op deze foto wat gespannen, misschien hint dit beeld naar het feit dat ze woedeproblemen heeft, wat geen ideale combo is met haar powers.

In bovenstaand beeld zien we de Skrull, de schurken in Captain Marvel. Dit buitenaardse ras, aangevoerd door Talos (Ben Mendelsohn), kan van vorm veranderen en zich dus als mens voordoen. Ook als Marvel-helden!

Hier zien we regisseurs Ryan Fleck en Anna Boden samen met Ben Mendelsohn als Talos. Op dit beeld zien we Talos in menselijke vorm. Wat Talos precies van plan is in menselijke vorm is voorlopig nog een raadsel. Misschien infiltreert hij Nick Fury's S.H.I.E.L.D wel.

Over Nick Fury gesproken, hier zien we hem hoor! Een sterk verjongde Samuel L. Jackson als S.H.I.E.L.D-agent Fury. Nog niet de Commandant die we kennen als oprichter van Earth's Mightiest Heroes en hij heeft z'n beide ogen nog. Fury heeft in Captain Marvel nog een bureaubaantje, ook Fury's gewaardeerde collega Phil Coulson zal vroeg in zijn carriére te zien zijn.

Captain Marvel speelt zich af in de jaren negentig en dat is onder meer terug te zien in de kleding die Brie Larson hier draagt. Check dat Nine Inch Nails t-shirt dat ze aan heeft. Zó nineties dit.

Voordat Carol in Captain Marvel verandert, zit ze bij de Air Force. In de comics draagt ze de bijnaam 'Cheeseburger' tijdens haar periode in het leger, maar of dat in de film ook het geval is laat dit beeld niet zien.

Hier zien we een vriendin van Carol, Maria 'Photon' Rambeau. Ze is een van de beste piloten in de Air Force.

Of Captain Marvel de harten van Marvel-fans gaat veroveren zien we volgend jaar pas. Een andere Marvel-ster liet zich afgelopen week iets minder positief uit over de stripverfilming Guardians of the Galaxy Vol.3. Lees hier om wie het gaat. Voor andere nieuwe foto's van Larson, check de Nachtwacht van vanmorgen.

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord