Marvel’s Spider-Man krijgt New Game+ 

Marvel’s Spider-Man krijgt New Game+ 2018-09-11T15:54:03
Insomniac heeft op Twitter bevestigd dat Marvel’s Spider-Man New Game+ krijgt. Een volger van de ontwikkelaar vroeg naar de toevoeging van content voor na het uitspelen en Insomniac wond er geen doekjes om: 'Working on it and polishing it up!'

Heb je Marvel’s Spider-Man al helemaal uitgespeeld? Dan kan je wellicht al snel verder slingeren in het New York van Insomniac. Op Twitter bevestigde de studio dat er een NG+ modus onderweg is naar Spider-Man. Verdere details hierover ontbreken op dit moment nog. 

Op Twitter vroeg een volger of Insomniac plannen had voor een NG+ toevoeging en Insomniac reageerde vrij resoluut: 'Working on it and polishing it up!' Het lijkt er dus op dat Insomniac bijna klaar is om de update live te gooien, en als dit gebeurt ben jij natuurlijk de eerste die het (van ons) hoort.

Wat NG+ precies toe gaat voegen aan Spider-Man is nog niet bekend, maar als de Spectacular-moeilijkheidsgraad te weak voor je was, zal de nieuwe modus je zeer waarschijnlijk wat extra uitdaging bieden. 

Mocht je hem nog niet gelezen hebben, Wouters review van Spider-Man vind je hier. En mocht je zijn favoriete Spidey-kostuums nog niet gecheckt hebben, dat kan hier.

 

REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord