Japanese Spider-Man komt mogelijk naar Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 

Japanese Spider-Man komt mogelijk naar Spider-Man: Into the Spider-Verse 2 2019-01-03T13:14:10
Spider-Man: Into the Spider-Verse is een van de meest geliefde superheldenfilms van vorig jaar en een vervolg kan niet uitblijven. Uitvoerend producent Phil Lord heeft nu een uitspraak gedaan over de toevoeging van een wel hele foute Spider-Man in deel 2: de Japanse versie die voor het eerst het licht zag in 1978.

Phil Lord, uitvoerend producent van Spider-Man: Into the Spider-Verse, heeft op Twitter laten weten dat hij de foute Japanse incarnatie van Spider-Man uit de jaren zeventig graag wil laten opdraven in het Spider-Verse. Dat zou betekenen dat je de slechtste Spidey ooit in een vervolg zou kunnen zien. Phil Lord heeft echter één voorwaarde: binnen Amerika moet Into the Spider-Verse 200 miljoen dollar opbrengen.

Box Office-voorspellers schatten de uiteindelijke opbrengst van de animatiefilm in op 175 miljoen, wat niet genoeg zou zijn voor de voorwaarde van Lord. Desondanks lijkt de uitvoerend producent, die samen met Christopher Miller The LEGO Movie maakte, wel warm te lopen voor de Japanse webhead. Misschien voegt Lord hem hoe dan ook toe in een vervolg.

De Japanse versie van Spider-Man heeft compleet schijt aan het bronmateriaal: hij is geen student, maar een motorcrosser, hij wordt gebeten door een alien die afkomstig is van een spinnenplaneet en die alien geeft hem vervolgens een vliegende auto en een soort Megazord om zijn vijanden mee te verslaan. De serie liep in Japan dan ook snel op de klippen: na een start in mei 1978 was het nog geen jaar later in maart 1979 al einde verhaal voor Spidey in Japan. Check hieronder de intro. Hij is ontiegelijk slecht.

Check voor meer Spider-Man het Super Power Unlimited jaaroverzicht van 2018 en check hier de review van Spider-Man: Into the Spider-Verse door Wouter en Dennis!

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord