Is dit hoe de volgende Borderlands-game eruit gaat zien? 

Is dit hoe de volgende Borderlands-game eruit gaat zien? 2017-03-02T10:19:17
Tijdens de Game Developers Conference heeft Borderlands-ontwikkelaar Gearbox Software laten via een tech demo laten zien hoe hun toekomstige games er mogelijk uit komen te zien. In de tech demo toont de baas van Gearbox Randy Pitchford misschien zelfs al hoe de volgende Borderlands-game eruit komt te zien.

Borderlands-ontwikkelaar Gearbox Software heeft tijdens de Game Developers Conference (GDC) de eerste beelden van hun toekomstige games getoond. Via een tech demo wil Gearbox-baas Randy Pitchford laten zien hoe hun spellen geëvolueerd zijn naar een natuurlijker en 'next-gen' uiterlijk. Hij bespreekt hoe de studio de Borderlands-games hun unieke look hebben kunnen geven en laat zelfs misschien een eerste blik op het uiterlijk van een mogelijke Borderlands 3 zien.

Op de beelden zien we een nog onbekend personage staan in de duidelijk herkenbare stijl van de Borderlands-games. Op de ene afbeelding zien we het personage van de achterkant en op de andere van de zijkant, maar het gezicht is op beide plaatjes niet te zien. Volgens Pitchford hoeven we ons niet druk te maken om wie er op de afbeelding staat, maar het is ook geen toeval dat haar gezicht verborgen is.

borderlands

borderlands

Pitchford meldt dat de screenshots niet direct uit een game komen, maar dat het puur en alleen afbeeldingen vanuit de tech demo zijn voor de studio om verder mee te experimenteren. Hij bevestigt ook niet dat het mogelijke tests voor Borderlands 3 zijn, maar aan de stijl te zien lijkt die kans behoorlijk aanwezig. Alles wat hij erover kwijt wilde was dat het misschien later door Gearbox gebruikt wordt bij de ontwikkeling van hun volgende game.

Er is wel goed nieuws voor alle Borderlands-fans, want volgens Pitchford kunnen we binnenkort informatie over het volgende deel uit de franchise verwachten. Afgelopen jaar bevestigde de Gearbox-baas dat er een nieuwe Borderlands-titel in ontwikkeling is, maar dat het niet per se Borderlands 3 gaat heten. De volledige GDC-stream, inclusief de Gearbox-presentatie vanaf 1:11:13, is hieronder te bekijken.
      


REACTIES (11) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord