Het is officieel: de Mafia Trilogy-remake

Het is officieel: De Mafia Trilogy-remake! 2020-05-19T19:23:55
Er komt een serie aan remakes en remasters van alle games uit de Mafia-trilogie. Dat kondigt 2K officieel aan via een persbericht.

De Mafia Trilogy is een collectie die bestaat uit een volledige remake van de eerste Mafia-game en de remasters van Mafia 2 en Mafia 3. Het is ook mogelijk om alle Definitive Editions los aan te schaffen. Mafia 2 en 3: Definitive Edition zijn vanaf vandaag beschikbaar. De remake van de eerste Mafia-game komt op 28 augustus uit. Mensen met de originele versie van Mafia 2 op Steam krijgen een gratis update naar Definitive Edition. Voor Mafia 3 is de upgrade mogelijk voor de PlayStation 4, Xbox One en Steam. Spelers met meerdere installaties krijgen een korting aangeboden voor de Mafia Trilogy.  

Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition zijn remasters met verbeterde graphics en zijn vanaf vandaag aan te schaffen. De remake van de eerste Mafia-game is compleet opnieuw ontwikkeld met verbeterde graphics, een nieuwe game-engine, een bijgewerkt script, nieuwe tussenfilmpjes, extra gameplay-sequenties en meer. Mafia: Definitive Edition komt op een later moment uit dan diens opvolgers, namelijk op 28 augustus.

De Mafia Trilogy is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC. De collectie moet op een later tijdstip in de Epic Games Store en op Google Stadia uitkomen. Spelers die Mafia: Definitive Edition vóór 28 augustus 2020 pre-orderen (evenals spelers die de digitale versie kopen of de fysieke versie van Mafia: Trilogy reserveren), ontvangen ook de bonusuitbreiding ‘The Chicago Outfit’-inhoud voor Mafia: Definitive Edition. Dit inhoudspakket bevat een exclusief personage en items: De Don, een Smith V12 Limousine en een wapen skin van een Gold Semi-Automatic.

Hieronder zijn de trailers voor respectievelijk Mafia: Definitive Edition, Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3 Definitive Edition te zien.

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord