Bevestigt Major Nelson een display op Project Scorpio in video? 

Heeft Major Nelson een display op Project Scorpio bevestigd in video? 2017-06-06T10:20:28
Microsoft heeft een nieuwe video op het Youtube-kanaal van Xbox geplaatst over de development kit van Project Scorpio. Major Nelson praat met Kevin Gammill van het ontwikkelingsteam en maakt een behoorlijk opvallende opmerking over het display op de DevKit.

De development kit van Project Scorpio heeft een handig display waar ontwikkelaars allerlei handige informatie op kunnen afbeelden. Toen de eerste afbeeldingen van deze testversie van de spelcomputer online verschenen, hoopten veel fans dat de uiteindelijke versie ook een display zou hebben. In een nieuwe video waar Major Nelson met Kevin Gamill van het ontwikkelingsteam over de development kit praat, lijkt hij het display te bevestigen. 

Toen we de video keken viel ons namelijk op dat hij tijdens het vergelijken van de developer kit met de uiteindelijke versie spreekt over een 'ander display' op Project Scorpio. Luister maar eens goed naar wat hij zegt rond 2:05 minuten. 

Het kan natuurlijk een verspreking zijn, maar hij noemt meerdere verschillen op waaronder dus het display. Het is nog onbekend wat voor functie het display op een console als Project Scorpio zou hebben, maar fans vragen erom, dus waarom niet toch? De verwachting is dat de console onthuld wordt op E3, dus we gaan dan zien of Project Scorpio een display heeft of niet.

Drop in de comments wat jullie graag op het display zouden willen zien, want wij kunnen niet veel spannend bedenken.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord