Hearthstone pakt groot uit met Halloween 

Hearthstone pakt groot uit met Halloween 2017-10-18T12:08:48
Blizzard heeft vandaag aangekondigd dat Hearthstone met een speciaal Halloween-evenement gaat komen. Hierin zal je gratis kaarten ontvangen, een nieuwe held, een aparte versie van Arena, een Tavern Brawl en je eigen Evenement starten.

Blizzard heeft op hun Hearthstone-website laten weten dat Halloween uitbundig gevierd zal worden. Er is een nieuwe held om vrij te spelen en veel verschillende gamemodes om te spelen.

De ‘nieuwe’ hero is Nemsy Necrofizzle, die het portret van Warlock over zal nemen. Momenteel kun je deze alleen gratis bemachtigen als je een Fireside Gathering bijwoont, wat wel een interessant dingetje is. Dit is een evenement dat iedereen waar dan ook kan starten. Als je naar deze website (wanneer die weer werkt, want momenteel krijg je een 400 error) gaat en specifiek uitlegt wat je van plan bent en waar, kan Blizzard kijken of ze je evenement goedkeuren. Dan stuurt de ontwikkelaar je een bevestiging dat je het mag doen en de leiders van zo’n Fireside Gaterhing krijgen support kits, waarin gratis goodies zullen zitten. Nadat je een Fireside Gathering hebt gehouden krijg je de kans om een Tavern (een clan) te beginnen en iedereen die hieraan deelneemt ontvangt Nemsy gratis.

Fireside Gathering

Van 24 - tot 27 oktober kunnen spelers ook meedoen met een nieuwe Tavern Brawl, genaamd Headless Horseman Rides. Hierin kies je een kostuum en deze keuze bepaalt welke kaarten je krijgt om mee te spelen. Je krijgt ook een unieke hero, die passive is.

Tot slot krijgen spelers de komende weken meerdere keren de kans om gratis kaarten te bemachtigen. Van 24 tot 30 oktober kun je een gratis ‘Whispers of the Old Gods’-pack krijgen en van 31 oktober tot 5 november mag je een ‘Knights of the Frozen Throne’-pack gratis ophalen.

In de Arena wordt het mogelijk om kaarten te selecteren van twee verschillende klassen en daarmee kan je één Frankenstein-deck maken... Oh boy, de meta voor Arena gaat helemaal over z'n nek. Je moet alleen wel kiezen welke Hero Power je wil benutten. Oh, en alle heroes dragen Halloween-kostuums.

Jaina

26 oktober gaat het nogal grote evenement dus van start. Hopelijk werkt de site weer snel, dan kan iedereen die een Fireside Gathering wil starten daarmee aan de slag.

Je kunt Hearthstone nu gratis spelen op PC, iOS en Android. 

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord