Hashtag GameFreakLied trending op Twitter na gelekte informatie Pokémon Sword & Shield 

Hashtag GameFreakLied trending na gelekte informatie Pokémon Sword & Shield 2019-11-13T13:31:14
De release van Pokémon Sword & Shield is nog maar twee dagen van ons verwijderd, maar een vlekkeloze release belooft het niet te worden. De Pokémon-community is namelijk in opstand gekomen. #GameFreakLied is trending op Twitter omdat de ontwikkelaar beschuldigd wordt van het maken van misleidende statements.

De hashtag #GameFreakLied is nu al een tijdje wereldwijd trending op Twitter, nadat een Reddit-gebruiker hier een oproep voor deed in een post die op dit moment al op 17 duizend upvotes zit. Waarom? Het komt allemaal door de dataminers die de laatste tijd een hele hoop info over Sword & Shield naar buiten brengen waar de Pokémon-fans niet blij mee zijn.

Er zijn tientallen redenen voor de onvrede, maar deze hashtag komt vooral voort uit het volgende probleempje: Een tijdje geleden zei Game Freak dat ze niet iedere pokémon ooit in de game konden stoppen omdat ze voor Sword & Shield alle modellen opnieuw moesten maken, wat teveel tijd en moeite zou kosten. Een dataminer heeft nu dus ontdekt dat ze dit helemaal niet gedaan hebben, want de modellen zijn zo goed als, of precies hetzelfde, als de modellen uit de 3DS-game Sun & Moon. Dit is de reden voor #GameFreakLied.

Modellen

Zoals boven al vermeld staat is dit slechts een van de vele redenen dat de Pokémon-community op zijn kop staat. Een enorm uitgebreid en door de fans goed ontvangen artikel legt alle redenen uit. Lees het hier als je benieuwd bent waar al deze controverse nu precies op slaat.

Controverse of niet, Pokémon Sword & Shield komt aanstaande vrijdag uit voor de Nintendo Switch. Bekijk hier de launch trailer, of lees hier de preview van Jacco.

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord