Grote opschudding in Fortnite in aanloop naar seizoen 8 

Grote opschudding in Fortnite 2019-02-15T10:38:13
Overal op de map van de Battle Royale game Fortnite vinden spelers gekke scheuren in de grond. Dataminers en leaks zeggen files te hebben gevonden die aanduiden dat er aardbevingen en een vulkaanuitbarsting zullen gaan plaatsvinden om het nieuwe seizoen af te trappen.

De start van het achtste Fortnite-seizoen zit er weer aan te komen en de community wordt wakker geschud door veranderingen aan de map. Overal vinden spelers scheuren in de grond en vragen zich af wat dit kan betekenen. Volgens diverse lekken en opgegraven informatie uit de Fortninte-bestanden zal er een misschien een map-veranderend evenement plaatsvinden! (Cataclysm, anyone?) De bestanden duiden op wellicht meerdere aardbevingen en een vulkaanuitbarsting.

Epic Games heeft ook niet zijn best gedaan om deze bestanden onopvallend te maken. Zo zijn er bestanden genaamd ‘S8 Leadup Events’ en ‘Gameplay Cue Earthquake Tremors’. Daarentegen heeft Fortnite zijn spelers al eerder flink in het ootje genomen met een meteoor die zou neerstorten. Seizoen 8 van Fortnite zal van start gaan op 28 februari, dus tot die tijd kunnen we de aarde nog omspitten voor meer aanwijzingen.

Deze hints kunnen ook betekenen dat er weer een eenmalig in-game evenement aan zit te komen. Hier lees je over de laatste ludieke actie in Fortnite, een heus optreden van DJ Marshmello. Waar het lijkt dat Fortnite de meest dominante Battle Royale is en zal blijven, komt Apex Legends langzaam maar zeker dichterbij. Hier lees je over de bizarre bezoekersaantallen die deze nieuwe Battle Royale trok.

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord