Gesloten beta Starcraft II: Legacy of the Void begint op 31 maart  

Gesloten beta Starcraft II: Legacy of the Void begint op 31 maart 2015-03-19T14:23:29
De beta van Starcraft II: Legacy of the Void komt steeds dichterbij en daarom komt Blizzard met kleine beetjes nieuwe info voor zijn community. Het bedrijf benadrukt samenwerking met zijn fans te willen om de expansion uiteindelijk optimaal in de smaak te laten vallen en vanaf 31 maart zal de gesloten beta speelbaar zijn.

De ontwikkelaar heeft tevens een waslijst aan veranderingen en tweaks op zijn website gezet. De hoeveelheid resources wordt per basis veranderd. Zo kun je uit de helft van de mineraalbronnen maar liefst 1500 mineralen putten en uit de andere helft 750. Ook wordt de arbeidskracht in het begin opgehoogd naar 12, de in-game clock wordt aanzienlijk vertraagd zodat 'ie meer overeenkomt met een echte klok. Daarnaast heeft Blizzard ook gedacht aan de 'target acquisition' van grondtroepen die op langere afstanden opereren. Dit is de doelbepaling van jouw eenheden en door dit te verbeteren zullen jouw eenheden realistischer reageren op de komst van tegenstanders.    

Ook wordt duidelijk dat de ontwikkelaar eerst nieuwe units gaat polijsten, voordat het feedback verwerkt op oudere units. Het voornaamste doel is om de nieuwe wezens uit de expansions helemaal in orde te krijgen zonder dat er achteraf nog veel moet worden getweakt. Verwacht dus niet dat de komst van de Legacy of the Void beta de oudere units uit de game zal verbeteren of veranderen. De complete lijst met nieuwe units, waaronder de Adept en de Cyclone is in hetzelfde bericht te vinden. 

Eind deze maand krijgen een aantal gelukkige gamers een uitnodiging voor de gesloten beta toegestuurd. 

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord