Gelekte foto's Shadow of the Tomb Raider spoilen onderdeel van verhaal 

Gelekte foto's Shadow of the Tomb Raider spoilen onderdeel van verhaal 2018-09-04T16:36:39
Shadow of the Tomb Raider komt volgende week uit en vandaag lekten een aantal foto’s uit die een stuk van het verhaal spoilen. Deze spoilers doen je wellicht denken aan een andere avonturier, die dezelfde behandeling heeft gehad in een slotstuk van zijn serie.

Je bent gewaarschuwd, vanaf nu spoilers voor Shadow of the Tomb Raider!

Op Reddit zijn een aantal afbeeldingen gelekt uit Shadow of the Tomb Raider. De afbeeldingen werden na het posten vrij snel weer verwijderd, maar onder het mom van thank god for the internet, zijn ze super snel verspreid.

In beeld zien we een jonge Lara die zeer waarschijnlijk Croft Manor, haar ouderlijk huis, aan het verkennen is. Het laatste avontuur sluit een trilogie over de schattenjaagster af, en de scene die we in de afbeeldingen zien lijkt bedoeld om het personage meer diepgang te geven. Shadow of the Tomb Raider wordt gezien als het laatste deel in de trilogie dat ons laat zien hoe Lara de grafrover wordt die we allemaal kennen.

Het zou logisch zijn om ons in dit cruciale laatste deel in de serie een stukje uit Lara’s jeugd te laten spelen. Naughty Dog deed hetzelfde in Uncharted 4: A Thief’s End, met een aantal flashbacks waarin een jonge Nathan Drake een motief voor zijn zoektocht kreeg. Het zou zomaar kunnen dat de flashback in Shadow ons beter gaat laten begrijpen wie Lara is en waarom ze besloot op zoek te gaan naar de schatten die haar vader Lord Richard Croft, ook zocht. Check hier de rest van de foto's.

Wat Lara precies aan het zoeken is in Croft Manor zullen we ongetwijfeld zien als Shadow of the Tomb Raider volgende week vrijdag uitkomt. Check hier de Challenge Tomb-trailer en lees hier de preview van Florian over Shadow of the Tomb Raider.

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord