Geen ‘echte’ Mario in 2015 

Geen ‘echte’ Mario in 2015 2015-01-04T13:12:15
Bij Nintendo is men niet zo van het steeds jaarlijks uitbrengen van nieuwe games in een franchise. Daarom krijgt Mario even een jaartje rust. Wel moet hij uiteraard op komen draven in Mario Maker, maar een ‘echt’ avontuur zit er even niet in.

Het hoofd van product marketing bij Nintendo of America, Bill Trinen, liet zich in een interview ontvallen dat er geen nieuwe ‘main’ Mario game uit gaat komen in 2015. Hij benadrukte daarbij nog even dat zij bij Nintendo niet zo zijn van het jaarlijks (verplicht) uitbrengen van nieuwe delen in een franchise:

“We don't always put out a new version of an existing series on an annual basis, there's always a big gap. You see that with Super Smash Bros., which has been seven years since it last came out. With Pikmin 3, you saw a big gap as well. Mario games release more frequently but we don't have a new Mario game this year so it's not an annual event."

Gelukkig is het wel bekend dat de mensen achter Super Mario 3D World bezig zijn met een nieuw deel in de ‘main’ serie. Maar dat is een game waarop we in ieder geval nog een heel jaar moeten wachten, dus.

Super Mario 3D World

Maar goed, fans van de Ninty-mascotte mogen alsnog dit jaar aan de bak, aangezien Mario Maker gepland staat voor een release ergens vroeg in 2015. In deze game mag je zelf aan de slag met het bouwen van levels.

REACTIES (52) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord