Fortnite seizoen 5-releasedatum onthuld 

Fortnite seizoen 5-releasedatum onthuld 2018-06-28T16:04:52
Terwijl het vierde seizoen aan een einde komt met een speciale XP-boost in het laatste weekend, staat het volgende seizoen voor Fortnite: Battle Royale klaar om van start te gaan.

Voor alle Fortnite-spelers die nog de laatste punten willen binnen harken is er goed nieuws. Epic Games heeft namelijk besloten om in het laatste weekend van het vierde seizoen +100% match XP te geven. Samen met dit nieuws is ook de releasedatum bekendgemaakt voor het vijfde Fortnite-seizoen.  Season 5 zal op donderdag 12 juli 10:00 uur Nederlandse tijd gelanceerd worden.

In een Reddit-post deed community coordinator Sean Hamilton (aka MrPopoTFS) de aankondiging waarin de informatie werd gedeeld.

Heya folks,

Season 4 is coming to an end! We want to give you a heads up on the exact ending time. You may have seen the timer update in-game, which means we are giving you two more days to complete Season 4! Season 5 will begin on July 12th at 4 AM EDT (08:00 GMT).

Want even more help earning those last few Battle Pass rewards? We’ll be running a +100% match XP weekend starting June 29th at 4AM EDT (08:00 GMT) and ending on July 2nd at 3AM EDT (07:00 GMT). Hop in, catch up on challenges, and earn those Season 4 rewards while you can!

Niet alles loopt op rolletjes met Fortnite op het moment. Onlangs bracht Epic de Playground-modus uit, maar deze is wegens serverproblemen tijdelijk offline gehaald. In deze modus kunnen vier spelers veilig kunstwerken bouwen. Let op, het is een limited time mode en betekent dat er na 55 minuten een storm ontstaat die al je bouwwerken kapotmaakt. Playground is een open sandbox-modus met meer items en geeft een grotere groep spelers de kans om op de maps rond te zwerven. Helaas konden de servers het aantal spelers niet aan dat op de dag van release waardoor Epic moest ingrijpen.

Epic Games heeft via hun Twitter-pagina aangegeven dat het probleem wordt verholpen met de v4.5 update.


Check ook even dit artikel voor Fortnite tips, want je wil natuurlijk goed worden in die game. En het feit dat Epic Games een veertienjarige Fortnite cheater voor de rechter wil slepen en een ex-medewerker, dat vind je vast ook wel boeiend. 


REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord