Football Manager 2014 aangekondigd 

Football Manager 2014 aangekondigd 2013-08-14T16:17:24
Voetbalbazen aller lande, verenig u! Sports Interactive en Sega Europe hebben vandaag Football Manager 2014 uit de doeken gedaan, en het zou de meest realistische simulatie van voetbalmanagement ooit moeten gaan worden.

Volgens het persbericht zijn er meer dan duizend verbeteringen aangebracht in Football Manager 2014. Nou wisten wij niet dat er blijkbaar ruim duizend dingen niet goed waren aan de vorige, maar het kan alleen maar beter zijn. De tactische aspecten van het spel zijn bijvoorbeeld sterk op de schop gegaan, waardoor je spelers een realistischere en meer diverse rol kunnen spelen. De A.I. van de (tegen)spelers is ook op veel fronten verbeterd, zodat je meer uitdaging maar ook meer plezier zal ervaren. De site staat bomvol van vernieuwingen, het is niet bij te houden.

Football Manager 2014 - Negotiations

De 3D Match Engine is daarnaast verbeterd op het gebied van zowel verlichting en animatie als realistischere reacties bij incidenten op het veld, waardoor het de mooiste en vooral snelste Football Manager Match Engine tot dusver zou moeten zijn.

Football Manager 2014 - Tactics

Je contracten en transfers zullen ook stukken beter uit de verf gaan komen in FM 2014, waarbij concurrerende clubs en managers je op een realistischere manier een loer willen draaien en benadelen. Er is zelfs een nieuwe manier om deals te sluiten, al heeft de oude turn-based manier hier geen plaats voor hoeven maken.

Football Manager 2014 - Training Overview

De omgang met je bestuur is uitgebreider en meer volwassen geworden, de UI is verbeterd, het nieuwssysteem is opgepoetst, classic mode is geëvolueerd, meer community features zijn erbij gekomen en de technische verbeteringen zijn in het geheel enorm. Kortom, dit zou een dijk van een game moeten gaan worden voor de voetbalmanagement-liefhebbers onder ons. Daarnaast komt hij ook naar Linux!

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord