Firewatch PS4 problemen behoren tot verleden met nieuwe patch 

Firewatch PS4 problemen behoren tot verleden met nieuwe patch 2016-02-19T12:06:28
De nieuwe patch voor de PS4-versie van Firewatch zal de grootste problemen in de game oplossen, volgens ontwikkelaar Campo Santo. Dit is overigens niet de laatste update die spelers van de boswachtergame kunnen verwachten.

De patch zal verschillende aspecten van de game verbeteren en daardoor een betere ervaring zijn, aldus ontwikkelaar Campo Santo. Dit is nog niet de laatste optimalisatie van de game. De ontwikkelaar is namelijk ook nog aan het werk met Unity om de game op een verbeterde versie van de engine uit te brengen, ook willen zij nog de ondertiteling in Firewatch verbeteren.

De patch van vandaag lost al een hoop performance-problemen op. De volledige patch notes zijn hieronder te lezen.

  • Draw distance and shadow render distance have been improved, which should remove significant texture popping.
  • Streaming loading and unloading has been significantly adjusted with extra safeties so you should no longer see loading happen right in front of you.
  • We got Unity to fix a very rare hang that could occur when loading and unloading scenes.
  • Many instances of unstable framerate have been improved.
  • Auto-saves are now far less frequent, as they were causing the worst framerate hitches we have been seeing.
  • Several places where people were escaping the world or getting stuck in collision have been refined. Also, if you are stuck in an endlessly falling state, the game will attempt to put you back, either through loading the last save or respawning Henry aboveground.
  • Various cases where you were able to interrupt or break your current quest have been safeguarded.

Firewatch

Firewatch is sinds vorige week beschikbaar voor PC en PlayStation 4. De game had op PS4 veel (framerate) problemen, dit kwam ook naar voren in onze review.

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord