Firefly Online aangekondigd 

Firefly Online aangekondigd 2013-07-18T11:51:36
Firefly is zo'n serie waarvan veel mensen vinden dat ie te kort was. Gelukkig zijn de mensen achter het sci-fi gebeuren de fans niet vergeten! We zullen het universum van Firefly namelijk terugzien in een nieuwe game.

Wie kent ‘m nog, de sci-fi serie Firefly die na nog geen 14 episodes werd stopgezet in 2002? De fans die sindsdien aan het wachten zijn op meer van Joss Whedon’s meesterwerkje, hebben nu gedeeltelijk hun zin. Geen nieuw seizoen van de show, maar een game van Firefly zal het officiële vervolg zijn!

Op San Diego Comic-Con werd Firefly Online aangekondigd en zal in de zomer van 2014 op iOS- en Android-apparaten verschijnen. Andy Gore, grote man bij QMXi die samen met Spark Plug Games de game ontwikkelt, is vrij enthousiast te noemen.

“It has always been our mission to bring the Verse to life for our customers in every way possible. The idea of creating an interactive experience where fans can have their own Firefly adventures — well, that’s just too shiny for words.”

In het spel zelf ben je een kapitein en kun je een eigen crew samenstellen, op missies gaan en goederen ruilen met andere spelers. Oh, je kunt natuurlijk ook je schip pimpen en er is sprake van cross-play.

En daar heb je het. Eindelijk een vervolg op Firefly, alleen misschien niet zoals we gehoopt hadden, of wel?

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord