Eerste seizoen Fortnite Chapter 2 verlengd tot februari 2020 

Eerste seizoen Fortnite Chapter 2 verlengd tot februari 2020 2019-11-21T10:05:16
Het eerste seizoen van Fortnite Chapter 2 duurt nog tot februari 2020, waardoor dit het langste seizoen wordt tot nu toe. Dat betekent echter niet dat Fortnite-spelers zich de komende tijd hoeven te vervelen, want Epic belooft ons bezig te houden met een aantal (Kerstmis-gerelateerde) evenementen.

Epic Games heeft gisteren in een blog op de website laten weten dat het eerste seizoen van Fortnite Chapter 2 verlengd is tot februari 2020. Hierdoor wordt dit het langste seizoen dat we tot nu toe hebben gehad.

Iedereen die eigenlijk alweer een beetje klaar was met de vele veranderingen die Fortnite sinds het begin van Chapter 2 met zich meebracht, hoeft echter niet teleurgesteld te zijn; Epic geeft namelijk aan dat ze genoeg content klaar hebben staan voor ons, om ons de komende maanden druk bezig te houden. Het geld moet natuurlijk wel binnen blijven stromen!

Last year we celebrated 14 Days of Fortnite over the holidays. This year we’ve got even more content for you to unwrap, including new game features, free rewards and a live experience that you won’t want to miss. To prepare for all the new holiday-themed updates, we will be extending Chapter 2’s first season into early February. Get ready for winter!

Fortnite

Het 14 Days of Fortnite-evenement dat we vorig jaar kregen gaf ons al de nodige skins en challenges, en ongetwijfeld wil Epic het dit jaar alleen nog maar groter uitpakken. Dat is immers hoe Epic werkt, wat we wel kunnen zien aan de flinke explosie die het einde van Chapter 1 betekende.

Kortom, Fortnite doet het de komende tijd niet rustiger aan. Zo staat de laatste patch in het teken van de terugkeer van Daily Challenges, evenals de MIA Bandage Bazooka, die wekenlang niet in de game gezeten heeft.

Fortnite Chapter 2 heeft dus genoeg met zich meegebracht om ons nog even zoet te houden. Zo kan je op zoek gaan naar deze Mythic Goldfish, die erg sterk maar erg zeldzaam is. Wat misschien niet echt de bedoeling was in Chapter 2, is deze best wel aparte bug.

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord