EA: Apex Legends naar China, Korea en mobiel 

EA: Apex Legends naar China, Korea en mobiel 2019-05-08T11:02:38
In de laatste kwartaal-meeting heeft EA laten weten dat ze grote plannen hebben voor hun battle royale-game Apex Legends. Zo willen ze de game in China en Zuid Korea uitbrengen en komt het spel naar mobiele apparaten.

Apex Legends heeft zijn eigen hoekje in het wilde landschap der battle royales en EA is dan ook blij met de resultaten van de game. Het Amerikaanse bedrijf is dan ook nog lang niet klaar met het spel en heeft tijdens haar laatste kwartaaloverleg grootse plannen aangekondigd voor Apex Legends.

Zo geeft EA aan dat ze al flink aan het onderhandelen zijn om de game uit te brengen op oosterse markten als China en Zuid-Korea. Dit doet EA natuurlijk om weer een hoop nieuwe spelers naar zich toe te trekken, iets waar Apex Legends in Europa en Amerika ook al voor zorgde. Uit de cijfers kwam namelijk naar voren dat 30 procent van de Apex Legends-spelers totaal nieuw zijn bij EA.

Ook wil EA haar battle royale naar mobiele apparaten brengen. Er zijn geen specifieke apparaten genoemd, maar we kunnen er van uitgaan dat Android en iOS vooraan in de rij staan. Al in al, meer Apex Legends op meer verschillende plekken, en EA houdt voorlopig niet op met het uitbreiden van haar battle royale.

EA lijkt binnenkort ook met een nieuwe FIFA te komen en deze zal speelbaar zijn op de komende EA Play in juni. Hier lees je er meer over. Deze game zal waarschijnlijk ook te spelen zijn via EA Access, die zoals je hier leest ook naar de PlayStation 4 komt.

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord