Cyberpunk 2077 level designer vertelt meer over de multiplayer en het first-person-perspectief 

Cyberpunk 2077 level designer vertelt meer over de multiplayer en het first-person-perspectief 2019-09-17T10:53:58
Tijdens de Tokyo Game Show vorige week heeft level designer Max Pears van CD Projekt Red een hoop nieuwe informatie gedeeld over het toevoegen van multiplayer aan Cyberpunk 2077, en waarom de keuze voor first-person uiteindelijk goed voor de game gaat zijn.

Level designer Max Pears van CD Projekt Red heeft in een interview met VGC tijdens de Tokyo Game Show vorige week nieuwe informatie gedeeld over Cyberpunk 2077. Ten eerste had hij het over de negatieve reacties die volgden op het nieuws dat alle cutscenes in first-person zijn:

I hope people understand that we have thought about this and there is logic to our process. We’ve not just thrown this in randomly: there is a lot of thought that’s gone into it. In last year’s demo you saw the interactive dialogue system, where somebody pulled a gun on your face. I don’t think you would necessarily get that same impact in third-person.

Dit is dus bijna dezelfde reactie als de vorige keer, toen ze aangaven dat immersie enorm belangrijk is. Destijds was er wat verwarring over de cutscenes die we tijdens de E3 2018 demo zagen, die wel in third-person te zien waren. Zover Pears weet, zijn deze cutscenes echter niet veranderd.

From my experience, no. But most of the levels I worked on featured cutscenes in a first-person perspective anyway.

Cyberpunk 2077

Hij lijkt het niet zeker te weten, dus misschien wordt op dit moment nog aan deze cutscenes gewerkt. Daarnaast werd Pears gevraagd naar de multiplayer, hoewel hij daar niet teveel over vrij kon geven:

I can’t say too much on it because it’s still going through its process, but it’s about making sure that multiplayer fits in with the lore of the world and it feels right.

Hij geeft aan dat de focus nog steeds op de singleplayer ligt en dat ontwikkeling van de multiplayer nog in een vroege fase is. Het is in ieder geval een goed teken dat ze de tijd nemen voor beide modi, en dat wanneer de multiplayer eindelijk uitkomt, de mode ook goed aansluit op de singleplayer.

Enkele weken geleden liet CDPR ons meer beelden van Cyberpunk 2077 zien, bekijk de Deep Dive Video hier. Als je meer te weten wil komen over de verschillende manieren waarop je je personage kan creëren, klik hier.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord