CS:GO update maakt schieten in bursts makkelijker 

CS:GO update maakt schieten in bursts makkelijker 2016-08-04T10:03:08
Counter-Strike: Global Offensive heeft een update gekregen dat burst- en tap-firen makkelijker maakt. In de zogenaamde Second Shot update zijn alle automatische wapens nét iets meer accuraat, tenzij je het hele magazijn in een keer leeg knalt. Valve had eerder al een update uitgerold die dit probeerde, maar die bereikte precies het tegenovergestelde.

De belangrijkste verandering in de update is de zogeheten recovery rate van de automatische wapens zoals de AK-47, de M4A4 en zijn gedempte tegenhanger de M4A1-S. De recovery rate bepaalt hoe snel een wapen terugkeert naar zijn begintoestand van nauwkeurigheid. Voorheen was dit een vaste waarde, dus hoe langer je schoot hoe minder accuraat je was. Deze waarde is nu verandert naar een curve, in het begin is hij lager, maar hoe langer je door blijft blaffen hoe meer je kogels gaan afwijken.

Tap-firen, het één voor één afschieten van de kogels is een stuk nauwkeuriger.

Ook vol-automatisch schieten is voor de eerste paar schoten nauwkeuriger, maar als je te lang doorgaat dan ga je meer schoten missen.

Dit betekent in de praktijk dat je met kortere salvo's meer schoten op je doelwit krijgt dan met een lange burst van kogels. Een belangrijk onderdeel van competitief CS:GO spelen is het leren en beheersen van het afwijkingspatroon van je wapen, dat wil zeggen, hoe je de muis moet bewegen om precies te compenseren voor de terugslag van je wapen. Voor deze update was het gebruikelijk om dit te doen op alle afstanden behalve de allerlangste. Valve zegt in hun blogpost dat ze willen nu dat je op lange- en middellange afstanden vaker gaat bursten, in plaats van vol op de trekker te hangen.

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord