Civilization: Beyond Earth met details en screenshots 

Civilization: Beyond Earth met details en screenshots 2014-04-14T18:05:11
Civilization is de game die je een beschaving laat opbouwen, om die vervolgens te gebruiken om met andersdenkenden de stok aan te gaan. De nieuwste game in de 23-jarige serie verlaat de aarde en laat je kolonialiseren in de ruimte.

Afgelopen weekend vond PAX East plaats en dat was het moment voor Firaxis Studios om hun nieuwste game aan te kondigen. In Civilization: Beyond Earth zet je een expeditie op om een buitenaardse wereld te voorzien van een kolonie. Sid Meier liet weten dat de studio blij was met het besluit om nu eens een wereld in de toekomst te nemen. 'Het team is blij dat ze de regels van de geschiedenis kunnen loslaten en nu zelf een richting kunnen kiezen', aldus Meier.

"We've always let our fans create the history of mankind, and Civilization: Beyond Earth will now let them create the future."

Firaxis heeft enkele nieuwe details gegeven over de Beyond Earth:

  • De keuzes van de leider, het schip, je lading en de kolonisten, hebben een grote impact als op het stichten van een nieuwe kolonie op een nieuwe planeet.
  • Nieuwe planeten die vol onbekende gevaren, nieuwe rijkdommen en vijandige levensvormen zitten.
  • Nieuwe technologieën met een onvoorspelbare toekomst. Technologische vooruitgang wordt bepaald door non-lineaire keuzes en heeft invloed op de mensheid. Technologie bestaat uit drie gebieden waarmee je kunt winnen.
  • De game krijgt een vernieuwd quest-systeem waarin je middels verhalen over de planeet extra missies kunt vervullen om zo extra rijdommen, sterkere eenheden of meer vooruitgang te krijgen.
  • Je kunt satellieten bouwen, die vanuit de ruimte je planeet beschermen of een andere planeet kunnen aanvallen.

Over de technische eigenschappen van de game liet Firaxis weten dat Beyond Earth ondersteuning biedt voor AMD's Mantle. De game kost €49,99 als die later in het jaar uitkomt voor de PC en Mac. Hier nog een paar plaatjes:

Civilization: Beyond Earth

Civilization: Beyond Earth

Civilization: Beyond Earth

REACTIES (25) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord