Burgemeester van Boston spoort Sony aan om toch naar PAX East te komen 

Burgemeester van Boston spoort Sony aan om toch naar PAX East te komen 2020-02-24T16:13:31
Sony PlayStation zegt de laatste tijd aardig wat conferenties af, zo ook GDC en PAX East. Het bedrijf is op zijn hoede voor het coronavirus. Marty Walsh, burgemeester van Boston is niet blij met Sony’s beslissing. In een brief naar het bedrijf vraagt Walsh aan Kenichiro Yoshida om toch nog een keer na te denken over zijn beslissing.

In deze brief staat dat de kans op besmetting met het coronavirus in Boston extreem laag is. Op dit moment is er maar één persoon gerapporteerd die het virus heeft opgelopen. Deze patiënt is thuis aan het herstellen.

PAX East

Marty Walsh stelt in zijn brief dat de angsten die Sony heeft en naar buiten brengt schadelijke gevolgen hebben voor Aziaten. “Deze angsten herintegreren negatieve stereotyperingen die Aziaten al generaties lang proberen te verbreken. Die angsten wakkeren onze meest nare impulsen aan: om een enorme groep mensen aan te kijken met wantrouwen, om onszelf af te sluiten en daardoor kansen en connecties te ontlopen die onze wereldstad aanbiedt.” 

Op dit moment zijn er 35 gevallen van besmettingen bekend binnen de Verenigde Staten. Nog niemand in het land is overleden aan het virus. PAX East belooft extra aandacht te schenken aan hygiëne.

 

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord