Bungie lijkt naar nieuw ras voor Destiny 2 te hinten 

Bungie lijkt naar nieuw ras voor Destiny 2 te hinten 2020-06-01T12:07:13
Het lijkt er op dat er een nieuw ras naar Destiny 2 komt. Een audioclip die ontwikkelaar Bungie plaatste zou daar op kunnen wijzen.

De audioclip werd afgelopen vrijdag op het officiële Twitter-account van Destiny 2 geplaatst. Er zijn vooral veel achtergrondgeluiden te horen, onder andere van schepen.

Daarnaast zijn in de illustratie van de audioclip 91 pilaren te zien, die samen de vorm van enkele piramides aannemen. Het is bij fans bekend dat Bungie achter de schermen al geruime tijd werkt aan het ras achter de piramideschepen. Destiny 2 eindigde met de aankomst van dit ras. Het lijkt dan ook waarschijnlijk dat dit ras aan de game toegevoegd gaat worden.

Fans speculeren ondertussen er op los. Zo zou het geen toeval zijn dat de illustratie van de audioclip 91 pilaren bevat. 91 dagen na het plaatsen van de audioclip zou betekenen dat het ras op 8 september wordt toegevoegd. Destiny-uitbreidingen worden regelmatig in september gelanceerd.

Veel meer is er vooralsnog niet bekend.

Destiny 2

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord