Bautista: 'Vertraging Guardians Vol. 3 heeft impact op Avengers 4

Bautista: 'Vertraging Guardians Vol. 3 heeft impact op Avengers 4' 2018-09-04T16:39:56
Guardians-ster en voormalig WWE-badass Dave Bautista heeft naar buiten gebracht dat het uitstellen van Guardians of the Galaxy Vol.3, gevolgen kan hebben voor Avengers 4. De nieuwe Guardians moet het sinds eind juli doen zonder regisseur James Gunn, die na het opduiken van ongemakkelijke tweets van bijna tien jaar geleden moest vertrekken.

Dave Bautista heeft in gesprek met Digital Spy laten weten dat de volgende Marvel team-up, Avengers 4, wel eens last kan gaan hebben van het ontslag van James Gunn, de filmmaker die de Guardians-films regisseerde. Gunn werd door Disney ontslagen nadat bleek dat hij 10 jaar geleden wat ongelukkige tweets de wereld in gestuurd heeft. De gehele Guardians-cast schaarde zich vervolgens achter Gunn in een poging hem terug te halen, maar Disney hield voet bij stuk.

Sindsdien is het project min of meer in vrije val en Dave Bautista, die de geflipte krijger Drax The Destroyer speelt, denk dat dit wel eens indirect gevolgen kan hebben voor Avengers 4. Het slotstuk van Phase 3 in het Marvel Cinematic Universe staat gepland voor een release in mei 2019.

De scenes waarin Bautista speelt zijn voor het grootste gedeelte al gefilmd, maar door het plotseling opschorten van Guardians Vol.3 is het helemaal niet zeker wat een andere regisseur met Gunn’s script gaat doen:

It's on permanent hold for now, and that may make a difference in what they do with our characters in Avengers 4. To be honest with you, right now I really don't know.

De afwezigheid van Gunn kan overigens gevolgen hebben die verder strekken dan alleen Guardians Vol.3, de regisseur was namelijk gepolst om Marvels toekomstige avonturen in de cosmos een creatieve implus te geven. Ook heeft Gunn aan het einde van Guardians Vol.2 een mogelijke komst van Adam Warlock geteased, maar dit personage is nog niet bevestigd door Marvel.

We schrijven wel vaker iets over ontwikkelingen in film- en serieland, check hier bijvoorbeeld nog eens het verhaal van James Gunn en lees hier wat Wouter vond van de eerste Marvel-series op Netflix.

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord